İşte gerçek aşk! Bu evlilik kolay olmadı

İngiliz 47 yaşındaki Tracy Barnham, Marmaris tatilinde hiç ummadığı bir şekilde Kenan adlı 25 yaşındaki gence gönlünü kaptırdı. Aralarındaki yaş farkı, dil sorunu, Tracy'nin zorlu kanser tedavisi ve binlerce km mesafeye rağmen ikili evlendi.

Editör: Şevket Arslan | 29 Aralık 2023 Cuma 23:41 - Güncelleme: 29 Aralık 2023 Cuma 23:41

İngiltere'de pandemiden önce bağırsak kanseri teşhisi konulan Tracy Barnham, biraz olsun rahatlamak için Türkiye Muğla'ya tatile geldi. Kız arkadaşlarıyla plajda otururken o zaman henüz 20 yaşında olan Kenanla göz göze gelen Tracy, tatil kaçamağı yaşayacağını düşünürken her şey çok farklı oldu.

İNGİLİZCESİ OLMADAN SOHBET ETTİ
Tracy tanışma hikayelerin şöyle anlattı: "Yakışıklıyı havuz kenarında kız arkadaşlarımla otururken fark ettim. Bana bakmaya devam etti ve ben de onu arkadaşlarıma işaret ettim, onlar da benim için çok genç olduğunu söyleyerek şaka yaptılar ama ne olduğunu anlamadan bana yaklaştı. İngilizcesi sınırlı olduğundan, telefonundan Google Translate'e bir mesaj yazarak 'Benim adım Kenan. Yarın buluşmak ister misin?' diye yazdı. Ben de 'Evet' cevabını verdim."

"Türkiye'de erkeklerin biraz abartılı bir üne sahip olduğunu biliyordum ama Kenan'ın gözleri güzeldi ve ben de biraz eğlenmeyi hak ediyordum" diyen Tracy, tatil boyunca Kenan'la vakit geçirerek birbirlerini tanıma fırsatı elde etti.

KENAN İÇİN "BÜYÜLÜYDÜ" DEDİ
İngiliz kadın, "Tedavimin bir parçası olarak kalın bağırsağımı aldırdım ve artık kolostomi torbam vardı. Bunu Kenan'a anlattığımda kaçacağından emindim ama inanılmaz anlayışlıydı. Geceyi birlikte geçirdik; Kenan durumumu o kadar kabul ediyordu ki. Büyülüydü." diyerek nasıl aşık olduğunu anlattı.

Tatil bittikten sonra İngiltere'ye dönmek zorunda kalan Tracy, Kenan'la konuşmayı sürdürse de tedavi süreci ve çocuklarıyla ilgilenmesi gerektiği için iletişimleri koptu.

AİLESİYLE TANIŞTIRDI
Kanseri tekrar nükseden ve çok zorlu tedaviler geçiren Tracy beş yıl sonra Türkiye'ye döndü ve Kenan'la yeniden buluştu. Bu buluşmada Kenan, Tracy'yi kardeşleriyle tanıştırdı. Tracy Barnham, “Onlarla tanışma düşüncesi beni tedirgin ediyordu ama kız ve erkek kardeşleri son derece misafirperver ve sevimliydi. Maalesef anne ve babası vefat etmişti ama kardeşlerine çok yakındı. Aşkımız çok hızlı ilerliyordu" dedi.

Kendisi de ailesine Kenan'ı anlatınca Tracy ve Kenan ilişkisi seviye atladı. Tracy, Kenan'la tekrar bir araya geldiğinde çift birlikte çok önemli bir karar aldı. İkili, Türkiye'de maddi açıdan bir düğün yapamasa da ani bir kararla nikahlandı.

"AİLELERİ OLMADAN EVLENDİLER"
“Hiçbir şekilde göz kamaştırıcı değildi ve en yakınlarımızdan ve en sevdiklerimizden hiçbirinin orada olmaması hayal kırıklığı yarattı, ama kendimi çok mutlu hissettim." diyen Tracy, “Fakat Birleşik Krallık'a dönüş uçuşunda kalbim milyonlarca parçaya ayrılmıştı ve bir daha geri dönemeyeceğimden endişeleniyordum." dedi.

"VİZESİNİ ALMAYA GÜCÜMÜZ YETMEZ"
İngiltere'de yaşamaya devam eden ve kanserle mücadelesini sürdüren Tracy, Kenan'la binlerce kilometre mesafeye rağmen evlilik yürütüyor. “Kenan'dan ayrı olmak çok zor” diyen kadın, iyileşeceği ve Türkiye'ye döneceği günü iple çekiyor. Hayatının kalanını Kenan'la geçirmek isteyen Tracy, “Kalan süre boyunca burada yanımda olmasını istiyorum ama onu buraya getirip vizesini almaya gücümüz yetmez." diyor. İkili buna rağmen birbirlerinden vazgeçeceğe benzemiyor.

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı