Çatalca'da 23 Nisan coşkusu

Çatalca’da Uluslararası Çocuk Festivali kapsamında Bulgaristan, Kolombiya ve Malatya'dan gelen öğrencilerin gösterileri Cumhuriyet Meydanı'nda büyük ilgi gördü.

Editör: Caner Dokuyucu | 24 Nisan 2024 Çarşamba 23:29 - Güncelleme: 24 Nisan 2024 Çarşamba 23:29
Kaynak: SENAY GÜNCAVAR

Çatalca'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Belediye Başkanı Erhan Güzel, tüm günü çocuklarla geçirerek etkinliklerde yer aldı. Başkan Güzel, çocukların bayramını kutlayarak, "Sizler ülkemizin geleceği ve umudusunuz. En büyük görevimiz, umutlarınızı ve mutluluklarınızı geleceğe taşımaktır" dedi.

Çatalca'da düzenlenen etkinlikler, çelenk töreniyle başladı. Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi huzurunda, İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Belediye Başkanı Erhan Güzel ve ilçe protokolü Atatürk Anıtı'na çelenk sunarken, öğrencilerle vatandaşlar da törende hazır bulundu.

YARIŞMALAR DÜZENLENDİ

Öğrenciler, şiir, dans ve halk oyunları performanslarıyla izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Resim, şiir ve kompozisyon dallarında düzenlenen yarışmalarda başarı gösteren öğrencilere ödülleri Başkan Erhan Güzel tarafından takdim edildi.

MİSAFİR ÖĞRENCİLERDEN MUHTEŞEM GÖSTERİLER

Program, Cumhuriyet Meydanı'nda çocuklar için düzenlenen Uluslararası Bayram Festivali ile devam etti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve şehrin 19 ayrı noktasında gerçekleşen “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” kapsamında ilçede misafir edilen; Bulgaristan, Kolombiya ve Malatyalı öğrencilerin gösterileri büyük bir coşkuyla izlendi.

SİZLER ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK UMUDUSUNUZ

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel yaptığı konuşmada, "104 yıl önce Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yüreğinde taşıdığı umut, nesillerdir devam ediyor. Sizler, ülkemizin en büyük zenginliği ve umudusunuz. Bizlerin en büyük görevi, çocuklarımızın umutlarını ve mutluluklarını geleceğe taşıyabilmektir" diyerek çocukların önemini vurguladı.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun düzenlediği festivalden dolayı teşekkür eden Güzel, tüm çocuklara sevgi ve selamlarını iletti ve bayramlarını kutladı. "Nice bayramlara, nice güzel yarınlara" diyerek sözlerini noktaladı.

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Yine birbirine girdiler: 'Mahkemeyi oyalıyor'

Yine birbirine girdiler: 'Mahkemeyi oyalıyor'

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'dan after parti

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'dan after parti