Birinin sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız? İşte 6 işaret

İnsanlar, karşısındaki insanın hoşlandıklarını ya da bir şeyler hissettiklerini anlayamayabiliyor. Peki bu belirsizlik nasıl çözülür? Karşısınızdaki insanın sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız? İşte 8 ipucu..

Editör: Eraycan Erginbaş | 26 Şubat 2024 Pazartesi 11:06 - Güncelleme: 26 Şubat 2024 Pazartesi 11:10
Kaynak: Eraycan Erginbaş
1 / 7

Hoşlanmak, bir beğeni belirtisidir. Bu beğeni sizin karakteriniz, huyunuz ve ya dış görünüşünüzle alakalı olabilir. Hoşlanmak, ilişkinin başlangıç belirtisidir. Bu tarz şeyler başlayınca ilişkinin habercisi olur. Peki siz birinden hoşlanıyorsanız ve o kişi sizden hoşlanmıyorsa? Bunu hiç düşündünüz mü? İşte karşınızdaki insanın sizden hoşlanıp hoşlanmadığını gösterecek 6 işaret..

2 / 7

BEDEN DİLİ

Hoşlandığını düşündüğünüz insanın beden diline yani hareketlerine bakın. Ellerini, bacaklarını kontrol edebilirsiniz. Bir kişi duruşundan belli edebilir. Bacak bacak üstüne atmak, size şans vereceği anlamına gelir. Hatta sizinle göz teması kurup kurmadığına da bakabilirsiniz. Gözlerinizin içine bakması sizi etkilemek için yapılmış bir plandır. Bu kuralın kadını erkeği yoktur ve her iki taraf için de geçerlidir.

3 / 7

KİŞİSEL DETAY

Bir kişi sizden hoşlanıyorsa her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatır. Buna kişisel ayrıntı da dahil. Bunun doğrultusunda ise sizden de aynı öz veriyi bekler sizinde öyle olmanızı isterler.

4 / 7

SESE TEPKİ

Bir kişi sizden hoşlanıyorsa, sizin sesinize hemen tepki verir ve iç duyguları değişir. Hoşlanan kişi için o ses, dünyanın en güzel sesi olabilir.

5 / 7

DALGA GEÇMEK

Dalga geçmek konuşma sırasında direkt fark edilebilecek bir durumdur. Karşınızdaki kişi sizinle dalga geçiyorsa sizden hoşlanıyor olabilir. Sadece güvensiz hissettiğiniz konularda dalga geçilmemelidir. Sizi eğer güldürmek, eğlendirmek için bunu yapıyorsa sizden hoşlanıyor anlamını taşıyabilir.

6 / 7

NESNEYLE OYNAMA

Yüz yüze olmak, vücut dilini görmeniz bu konuda size daha çok yardımcı olur. Karşınızdaki kişi yakınındaki bir nesneyle oynuyorsa ve değişik hareketlere bürünüyorsa sizden hoşlanıyor demektir.

7 / 7

SİZE BENZEME

Sizden hoşlanan kişi, sizin aynınız olabilir. Yani şu demektir ki sizin yaptığınız hareketler onun aklında kalır ve sizden gördüğü hareketleri yapmaya başlar. Böyle bir durum varsa kesinlikle bir şeyler hissediyor anlamına gelir. Buna bir nevi de ilişki taklit de denilebilir.

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı