Survivor'da ne oluyor? Nagihan ve Mustafa Kemal diskalifiye mi edildi?

Survivor'ın son bölümünde "Nefise, Aleyna ve Nagihan kavgası" adeta olayın merkezine yerleşti. Sosyal medyada, özellikle Nagihan'ın diskalifiye edildiği iddiaları gündeme oturdu. Bu yoğun gerilim sonrasında ise gözler Acun Ilıcalı'nın alacağı karara çevrildi; ancak Mustafa Kemal'in konseyde yer almaması da merak konusu oldu.

Editör: Hande Durmaz | 7 Şubat 2024 Çarşamba 09:52 - Güncelleme: 7 Şubat 2024 Çarşamba 09:52
Kaynak: GAZETE YAZIYOR

TV8 ekranlarının uzun soluklu yarışması 2024 Survivor All Star, tansiyonu hiç düşmeyen bir tempoyla devam ediyor. Mavi ve kırmızı takımlar arasında kıyasıya bir mücadele yaşanırken, zaman zaman yarışmacılar arasında gerginlikler ve anlaşmazlıklar ortaya çıkıyor. Son olarak 6 Şubat Salı akşamı yayınlanan Survivor'un 27. Bölümü, gerilimin doruk noktasına ulaştığı bir an olarak hafızalara kazındı. Konseyde yaşanan Nefise, Aleyna ve Nagihan arasındaki kavga, adeta bir bomba etkisi yaratarak gündemi sarsmayı başardı.

Sosyal medya kullanıcılarından bazıları Nagihan'ın diskalifiye olacağını iddia ederken, herkesin gözü Acun Ilıcalı'nın yapacağı açıklamada idi. Ancak aynı zamanda Mustafa Kemal'in konseyde yer almaması da dikkat çekti. Şimdi ise merak konusu olan şey, Survivor'da Nagihan ve Mustafa Kemal'in diskalifiye mi oldu.

TV8 ekranlarında uzun soluklu yarışma programı Survivor 2024 All Star, 6 Şubat 2024 Salı akşamı 27. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Yeni bölümde haftanın son dokunulmazlık oyunu heyecanla oynandı. Oyun alanında yarışmacılar arasında tansiyon bir an olsun düşmedi ve özellikle Aleyna ve Nefise arasındaki tartışma ortamın gerilmesine neden oldu. Bu tartışmaya Nagihan'ın da dahil olmasıyla sosyal medyada şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Bazı sosyal medya hesapları, Survivor Nagihan'ın diskalifiye edildiğini iddia etti.

Gerilim bir anda tırmandı... Survivor Nagihan ve Mustafa Kemal diskalifiye mi edildi... Gözler Acun Ilıcalı'ya çevrildi - Resim: 13

SURVİVOR NAGİHAN DİSKALİFİYE Mİ OLDU, ELENDİ Mİ

Dokunulmazlık oyunundaki gerilim sonrası kırmızı takım yarışmacıları, ada konseyinde bir araya geldi.

Nefise, Aleyna ve Nagihan arasındaki gerilim konseyde de devam etti. Nagihan'ın Aleyna'ya yaptığı itme sonrasında Acun Ilıcalı adeta çıldırdı. Nagihan'ın bu tavrına aşırı öfkelendi ve sert sözlerle tepki gösterdi:

"Sizin hakkınızda kimse konuşamaz mı? Her gün olay çıkarıyorsunuz, kız ağlayarak gitti şimdi. Siz ne istiyorsunuz? Sizinle program çekemeyecek miyiz? Aleyna'ya yaptığınız doğru mu? Kaos mu istiyorsunuz, kendinizden başka bir şeyi düşünemiyor musunuz? Hakaret etmeden hayat yok mu? Herkes gitsin, ne yapıyorsanız yapın."

Ilıcalı'nın kızgınlıkla konseyi terk etmesinin ardından yarışma sonlandı.

 

 

Öte yandan merakla beklenen Survivor All Star 28. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Acun Ilıcalı'nın sözleri dikkat çekti. Ilıcalı, ''Olmadı, sinirine yenik düştün. Kendin dayanamadın, dayanamıyorsun da. Çok güzel bir birliktelik yaşadık.

Yıllarca da güzel bir birlikteliğimiz oldu. Bunun hiç tadını kaçırmadan...'' dedi.

"Ne bekliyorsun? Her dakika olay çıkaracaksın. Biz de 'Nagihan tamam.' mı diyeceğiz zannediyorsun? Öyle mi hayal ettin kafanda?" dedi.

Gerilim bir anda tırmandı... Survivor Nagihan ve Mustafa Kemal diskalifiye mi edildi... Gözler Acun Ilıcalı'ya çevrildi - Resim: 11

Ilıcalı'nın bu sözleri sonrası Nagihan, gözyaşları içinde konseyi terk etti. Yaşanan gerilim sonrası sosyal medyada Nagihan'ın diskalifiye olduğu iddia edildi.

Ancak konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Nagihan'ın diskalifiye olup olmadığı yeni bölümde belli olacak. Gözler Acun Ilıcalı'nın açıklamasında!
 

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı