Magarsus Turgut Çağlar Ertuğrul kimdir, nereli, kaç yaşında?

Çağlar Ertuğrul, Dağ filmiyle adını duyuran Magarsus dizisinde Turgut Kurak'ı canlandırıyor. İşte Çağlar Ertuğrul kimdir, nerelidir? sorularının cevapları...

Editör: Şevket Arslan | 21 Ağustos 2023 Pazartesi 17:00 - Güncelleme: 21 Ağustos 2023 Pazartesi 17:00
Çağlar Ertuğrul, Magarsus dizisindeki Turgut karakteriyle gündemde. Adana şivesiyle dizi eleştirmenlerinden de tam not alan Çağlar Ertuğrul, Kurak ailesinin uslanmaz çocuğu Turgut Kurak'ı canlandırıyor. İşte Çağlar Ertuğrul ve canlandırdığı karakter Turgut Kurak hakkında tüm merak edilenler...
 
ÇAĞLAR ERTUĞRUL KİMDİR?
 
 
Çağlar Ertuğrul, 5 Kasım 1987 tarihinde İzmir, Karşıyaka'da doğdu. Girit ve Bulgaristan göçmeni bir ailenin çocuğu olan Çağlar Ertuğrul, Bornova Anadolu Lisesi'nde okudu. Daha sonra Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü bitirdi. Tiyatro ile tanışması üniversite hayatında oldu. 
 
Üniversite hayatı sonrasında Vahide Gördüm'ün 35 Buçuk Akademisi'nde 1 yıl oyunculuk eğitimi aldı. 2012 yılında Alper Çağlar'ın Dağ adlı filmiyle herkes tarafından tanınmaya başladı. 
 
Dağ filminin ardından ''Benim için üzülme'' adlı diziden teklif aldı. Bundan sonra oyunculuk kariyerine odaklandı. 2016-2017'de West Hollywood, Lee Strasberg Tiyatro ve Film Okulu'nda metot oyunculuğu ve doğaçlama komedi üzerine konservatuvar eğitimi aldı.
 
Kurt Seyit ve Şura, Boynu Bükükler ve Medcezir dizilerinden sonra Bana Masal Anlatma ve Dağ 2'de oynadı. Ardından ''Biz Size Döneriz'' sinema filminde rol aldı. Fazilet Hanım ve Kızları isimli dizide rol aldı. 
 
Ailecek Şaşkınız, Yanımda Kal ve Kızım Gibi Kokuyorsun yapımlarında yer aldı.
 
AFİLİ AŞK İLE ÖDÜL ALDI
 
 
2019-2020 yılları arasında yayınlanan Afili Aşk dizisinde Burcu Özberk ile beraber yer aldı. Buradaki rolüyle 46. Altın Kelebek Ödülleri’nde Romantik Komedi dalında En İyi Erkek Oyuncu Ödülü aldı.
 
Yine TRT 1'de yayımlanan Teşkilat dizisindeki rolüyle 47. Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Erkek Oyuncu kategorisinde ödül almayı başardı.
 
MAGARSUS TURGUT KİMDİR?
 
 
Magarsus Turgut, Sarıbahçe'nin neredeyse sahibi olan Kurak ailesinin veliahtı konumunda. Halil Kurak'ın oğlu olan Turgut Kurak, biraz söz dinlemez bir karakter. Aklına geleni yapan, söz dinlemeyen Turgut Kurak, babasından sonra işleri devralıp, narenciye işinde kendi planlarını devreye sokmanın hayallerini kuruyor. 
 
Sürekli olaya karışan, sabıkası olan Turgut, babası Halil Kurak tarafından güvenilmez biri olarak görülüyor. Bunu bilen Turgut, babasına kendisini kanıtlamak için başını derde sokmaktan geri durmuyor. Çevresindeki kişilere sürekli sözler veren, iş dışında onların yanından ayrılmayan Turgut, gece hayatına da düşkün bir karakter. Kardeşi Tansu ile de anlaşamayan Turgut, Beton tarafından kontrol ediliyor. Çünkü baba Halil Kurak, Turgut'u Beton'a emanet etti.
 
Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı