Magarsus Beton Berkay Ateş kimdir, nereli, kaç yaşında?

Blu TV'nin yeni yapımı Magarsus'da Beton karakteriyle izleyenleri kendisine hayran bırakan Berkay Ateş'in kim olduğu merak ediliyor. İşte Magarsus Beton...

Editör: Şevket Arslan | 21 Ağustos 2023 Pazartesi 16:50 - Güncelleme: 21 Ağustos 2023 Pazartesi 16:50
Blu TV yepyeni bir yapımla ses getirdi. Magarsus adındaki dizi Kurak ailesinin Sarıbahçe'de narenciye işinde yaşadıklarını konu ediniyor. Günümüzün mülteci sorunlarına, küçük ilçelerdeki politikacılarla zengin ailelerinin ilişkilerine, uyuşturucu ticaretine de ışık tutan dizide Beton karakteriyle Berkay Ateş gündemde. İşte Berkay Ateş hakkında her şey...
 
BERKAY ATEŞ KİMDİR?
 
 
Berkay Ateş, 19 Şubat 1987 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Ancak Berkay Ateş'in babası Ardahanlı ve annesi de Malatyalıdır. 
 
Üniversite sınavında Mimar Sinan Üniversitesi İstatistik- Matematik bölümünü kazandı. Ancak daha sonra kendi isteğiyle Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nde eğitimine devam etti. Buradan mezun oldu. 
 
 
Kariyeri tiyatro ile başlayan Berkay Ateş, Mimar Sinan Üniversitesi sınıf arkadaşları Emir Çubukçu ve Can Kulan ile D22 Tiyatrosunu kurdu. 
 
Berkay Ateş, Kadıköy'de yer alan D22'nin oyunlarından; Kuş Öpücüğü, Yirmi Beş, Karabatak ve Hak oyunlarının yazarlığını yapmıştır.
 
Berkay Ateş, 2017 yılında verilen Cevdet Kudret Edebiyat Ödülleri Tiyatro dalında ''Hakikat, Elbet Bir Gün'' adlı oyunuyla kazanmıştır.
 
ANNE DİZİSİNDE ROL ALDI
 
Star TV ekranlarında yer alan Anne dizisinde Cengiz Yıldız karakteriyle ekranların karşısına çıkan Berkay Ateş, Gülizar ve Çukur dizilerinde de oynamıştır.
 
Sinemada Yarım Kalan Mucize ve Abluka filmlerinde yer almıştır. Hatta Abluka filmindeki rolüyle 22. Altın Koza Film Festivali’nde ''Umut Veren Genç Erkek Oyuncu'' ödülünü kazanmıştır.
 
 
MAGARSUS BETON KİMDİR?
 
Berkay Ateş, Magarsus dizisinde ise Beton karakterine hayat veriyor. Dizide Ercan Kesal'in canlandırdığı Halil Kurak'ın yeğeni rolündeki Beton oldukça dikkat çekici bir karakterdir. Beton, yaşadığı deprem felaketinin izlerini üstünden atamamıştır. Bu yüzden kapalı alanlara girememektedir. Hatta bu nedenle, Kurak ailesine ait limanın içinde kendisine çadırdan bir ev yapmıştır. 
 
 
Halil Kurak'ın çocuklarından Tansu ile hiç anlaşamayan Beton, Turgut'u da kontrol altında tutmakla uğraşmaktadır. Kurak ailesinin hemen hemen her işini yapan Beton hakkındaki sırlar da henüz çözülmemiştir. Halil Kurak'ın Beton'dan sakladığı gerçek, dizide henüz izleyiciye aktarılmadı.
 
Beton, camdan yaptıracağı evin hayalini kurmaktadır. Hatta bunun için kazandığı parayı biriktirir. Kış aylarında çadırda yaşadığı için zorluk yaşamaktadır.
 
Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı