SON DAKİKA! Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Başkanlığı'na aday

Ali Koç'un sezon bittiğinde aday olmayacağım açıklamasından sonra ortalık iyice karıştı. Başkanlık adayı için Aziz Yıldırım ve Sadettin Saran isimleri ön plana çıktı. Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu ise bir söyleşide Sadettin Saran'ın aday olması halinde Aziz Yıldırım'ın da aday olacağını açıkladı. Aziz Yıldırım ise bugün bu konularla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar..

Editör: Eraycan Erginbaş | 6 Mart 2024 Çarşamba 14:48 - Güncelleme: 6 Mart 2024 Çarşamba 14:52
Kaynak: Eraycan Erginbaş

Ali Koç'un sezon bittiğinde aday olmayacağım açıklamasından sonra ortalık iyice karıştı. Başkanlık adayı için Aziz Yıldırım ve Sadettin Saran isimleri ön plana çıktı. Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu ise bir söyleşide Sadettin Saran'ın aday olması halinde Aziz Yıldırım'ın da aday olacağını açıkladı. Aziz Yıldırım ise bugün bu konularla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Yağız Sabuncuoğlu, katıldığı ODTÜ Verimlilik Topluluğu söyleşisine katılarak şu sözleri İfade etti:

'Sadettin Saran eğer aday olursa Aziz Yıldırım da kesin olarak aday olacaktır.'
 
Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım ise bu tarz gündeme gelen konularla ilgili şu açıklamaları yaptı. 
 

İŞTE AZİZ YILDIRIM'IN AÇIKLAMALARI

 
"Son dönemde Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı ile ilgili, ismimin içerisinde bulunduğu bir çok iddianın, “kesin aday olacak”
 
Yakın zamanda açıkça belirttiğim gibi, Fenerbahçe futbol takımı şampiyonluk yolunda mücadele etmektedir ve kulübün gündemi başkanlık değil, şampiyonluk olmalıdır. Ancak camia ısrarla şampiyonluk gündeminden uzaklaştırılmakta, teknik ekip ve takım bu durumdan olumsuz etkilenmektedir. Buna asla müsaade edilmemelidir.
 
Yine geçtiğimiz aylarda düzenlediğim bir basın toplantısında sorulan bir soru üzerine ifade ettiğim gibi, “Kulübe Fetöcü, hocacı ya da herhangi bir şekilde kulüpten menfaat sağlamış kişiler aday olursa, karşılarına da hiç kimse aday olarak çıkmazsa, aday olacağım” şeklinde, kulübümüz adına son derece önemli bir takım prensipler ortaya koymuştum.
 
Gelinen noktada, seçimli olağan genel kurula daha aylar vardır ve yapılan tüm bu konuşmalar yersizdir. Takımımızın şampiyonluğa ihtiyacı vardır ancak camianın gündemi ısrarla şampiyonluktan uzaklaştırılmaktadır. Fenerbahçe’nin şu an başkanlık gibi bir derdi yoktur.
 
Benim herhangi bir planlamam olursa, kamuoyu bunu 3.kişilerden değil bizzat şahsım tarafından öğrenecektir. Dolayısıyla hiç kimsenin benim yerime açıklama yapma hakkı yoktur. Seçimli olağan genel kurul zamanı gelince gerekli açıklamalar yapılır. Elli binden fazla üyesi bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü’nde başkanlık için bir çok uygun adayın çıkması söz konusudur ve zamanı geldiğinde bu kişiler aday olarak çıkmalıdır. Çıkmıyorsa da bu üzücü bir durumdur. Ancak bunları konuşmak için çok erkendir ve tartışmaya gerek yoktur.
 
Kimsenin benim adıma konuşmamasını bekliyor, bununla birlikte zamanı geldiğinde bizzat yine şahsım tarafından gerekli açıklamaların yapılacağını, bunun dışında hiçbir bilgiye itibar edilmemesini kamuoyundan rica ediyorum."
 
 
Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı