SON DAKİKA | TFF'ye kayyım atanıyor

Türk futbolu ile TFF arasındaki gerilim devam ediyor. Sürekli hakemlerle ilgili çıkan eleştiri ve şikayetler derken son oynanan skandal Fenerbahçe - Trabzonspor maçı bardağı taşıran son damla oldu. FIFA yetkilileri devreye girdi ve TFF'ye kayyım atanabileceği iddiaları yayıldı. İşte ayrıntılar..

Editör: Eraycan Erginbaş | 25 Mart 2024 Pazartesi 19:36 - Güncelleme: 25 Mart 2024 Pazartesi 19:36
Kaynak: Eraycan Erginbaş
Türk futbolu ile TFF arasındaki gerilim devam ediyor. Sürekli hakemlerle ilgili çıkan eleştiri ve şikayetler derken son oynanan skandal Fenerbahçe - Trabzonspor maçı bardağı taşıran son damla oldu. FIFA yetkilileri devreye girdi ve TFF'ye kayyım atanabileceği iddiaları yayıldı.
 
İddialara göre Türkiye'nin FIFA lisansının askıya alınması, uzaklaştırma cezasının mahkeme işlemleri sona erene ve TFF müdahale olmadan çalışabilene kadar devam edebilecek bir duruma gelebileceği belirtiliyor. FEC müfettişleri özellikle "Mehmet Büyükekşi'nin seçilmiş değil atanmış" olduğu araştırılacak.
 
 
Eski TFF Başkan adayı Prof.Dr. Sebahattin Devecioğlu konu ile ilgili şu açıklamara yer verdi: FIFA müfettişleri İstanbul'da. Uzaklaştırma gündemde : Eğer TFF Yürütme Komitesi'ne dışarıdan müdahale edildiği sonucuna varılırsa, Türkiye için zor bir dönem başlayabilir. İddialara göre, Türkiye'nin FIFA lisansının askıya alınması ve federasyonun bağımsız bir şekilde işlev görene kadar uzaklaştırma cezasının uygulanması mümkün.
FEC müfettişleri, ayrıca "Mehmet Büyükekşi'nin seçilmiş değil, atanmış olduğu" iddialarını da inceliyor.
 
 
FIFA SESİMİZİ DUYDU !? 
 
  #FEC müfettişleri özellikle "Mehmet Büyükekşi'nin seçilmiş değil atanmış" olduğu iddialarını da araştıracağı iddialar arasında. “Türkiye Futbol Federasyonu ; 22 Haziran 2023’ Seçim Genel Kuruluna “TEK ADAY” ile seçime giderken; Genel kurul; Delege sayısının 328, Genel Kurula Katılan Delege Sayısının 201, Oy kullanan Delege Sayısını 191, #TFF Başkanının aldığı Oy Sayısının 169, Geçersiz Oy Sayısının 22, Yönetime Kurulunun aldığı Oy Sayısının 123, Geçersiz Oy Sayısının 31 olduğu,  
Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Genel Kurulu, KAMUOYU VİCDANINDA anlamını yitirecek, TEK ADAYLI yapılan Seçimde KADÜK  (Hükmü kaldırılmış) sayılacaktır”. Tek Adaylı Kadük TFF Seçimi (24 Haziran 2023) ..
Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı