Patron Dzeko sazı eline aldı, meydan okudu!

Fenerbahçe’de takım kaptanı Edin Dzeko takımı sahiplenip liderliği adeta ele aldı. Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal’ın en büyük yardımcısı olan Dzeko kısa süre takımı sahiplendi ve hem takım arkadaşlarının hem de camiadaki herkesin saygısını kazandı.

Editör: Hande Durmaz | 26 Aralık 2023 Salı 16:30 - Güncelleme: 26 Aralık 2023 Salı 16:30
Kaynak: GAZETE YAZIYOR

37 yaşındaki golcü futbolcu kısa sürede hem de saha dışında Fenerbahçe’nin en önemli figürü haline geldi, hem pozitif enerjisi hem de takıma maç içinde uyarılarıyla göze çarptı. Edin Dzeko ezeli derbide de birçok pozisyonda diğer takım arkadaşlarını uyararak, pozisyonlarla ilgili hakeme gerekli itirazlarda bulundu ve böylece takım arkadaşlarının da olası kart görmesini engelledi. Yaşanan gerginliklerde de takım arkadaşlarını sakinleştirerek liderliğini kanıtlamış oldu.

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal’ın hücumdaki en büyük kozu olan Dzeko performansıyla takdir toplarken, karakteri ve profesyonelliğiyle de örnek bir oyuncu profili çizmeye devam ediyor. Kısa süre geçmesin rağmen tüm takımı sahiplenen Edin Dzeko saha içi liderliğiyle de dikkat çekiyor. Tüm takım arkadaşlarıyla iyi bir iletişime sahip olan Edin Dzeko yabancı yerli ayrımı olmaksızın tüm futbolcuların saygısını kazanmasını bildi. Takım arkadaşlarıyla oldukça iyi bir iletişime sahip olan tecrübeli yıldız ilerleyen yaşına rağmen en çalışkan, antrenman disiplini en üst düzeyde olan isim olarak dikkatleri üstüne çekti. 

EDİN DZEKO : Her şey para değil! 

Tecrübeli golcü Edin Dzeko, Fenerbahçe’yi para için seçmediğini dile getirirken, “Kariyerim paradan daha önemli. Ben zaten yeterince para kazandım. Her şey para değil. Tek bir kariyerim var ve bunu en iyi şekilde değerlendirmek, daha yüksek bir seviyede oynamak istiyorum. Bu benim için bir numara" diye konuştu.

Fenerbahçe'ye geldiği için çok mutluluğunu dile getiren  Edin Dzeko, "Fenerbahçe en az öncekiler kadar büyük bir kulüp. Hedefim Avrupa'da oynamak ve kendimi bir oyuncu gibi hissetmekti. Bu sahaya her çıktığımda aynı duyguyu yaşıyorum... İnanılmaz bir şey ve 'iyi ki buraya gelmişim' diyorum" ifadelerini kullandı.

Hissettiğim en büyük fark maçlar arasındaki toparlanma süreci. Eskiden üç ya da dört günde bir maç oynayabiliyordum, şimdi daha fazla zamana ihtiyacım var. Bazen dinlenmek benim için iyi oluyor."
 

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı