Hatayspor ve Gaziantep!in Passolig fiyatı yalnızca 1 lira!

Türkiye Futbol Federasyonu, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen Trendyol Süper Lig takımları Atakaş Hatayspor ve Gaziantep FK'nin Passolig fiyatlarını 1 TL’ye düşürdü

Editör: Şevket Arslan | 20 Ağustos 2023 Pazar 14:05 - Güncelleme: 20 Ağustos 2023 Pazar 14:05

Günün sürpriz ve sevindirici haberi Türkiye Futbol Federasyonu'ndan geldi.  TFF 6 Şubat'taki depremden etkilenen ve bu sezon Süper Lig'de var olma savaşı veren Atakaş Hatayspor ve Gaziantep FK'ya Passolig jesti yaptı. Bu karar depremden etkilenen futbola gönül veren vatandaşlar ile iki kulübün yetkilleri tarafından büyük sevinçle karşılandı.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen Trendyol Süper Lig takımları Atakaş Hatayspor ve Gaziantep FK'nin Passolig fiyatları 1 lira oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) yapılan açıklamada, 6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen deprem felaketinin ülkeyi yasa boğduğu hatırlatıldı.

TFF'nin sporun birleştirici gücü ve dayanışma ruhu ile futbol ailesinin destekleriyle yaraları sarmak için elinden geleni yaptığı belirtilerek, bu amaçla, yeni sezonda Atakaş Hatayspor ile Gaziantep FK'nin Passolig kart ücretlerinin 1 liraya indirildiği kaydedildi.

Depremden etkilenen kulüplere gönül veren taraftarlara destek olmaya devam edileceği vurgulandı.

TFF’nin bu kararı iki kulüp tarafından büyük coşkuyla karşılandı.

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, “Gerçekten çok zor günler geçirdik. İnsanlar evlerini, yakınlarını kaybettiler. Ancak bir taraftan da insanların normal yaşama dönmeleri gerekiyor. Biz Hatayspor olarak takımı ve kenti ayakta tutmak için gece gündüz çalışıyoruz. Federasyonun bu kararı bizi çok mutlu etti. Başta başkanımız olmak üzere tüm federasyon yetkililerine teşekkür ederiz” dedi.

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz ise “Şubat ayında büyük bir felaket yaşandı. Gaziantep de bu depremden en çok etkilenen illerden biri oldu. Biz ise yılmadan bu takımı ayakta tutmak için ne gerekiyorsa yaptık. Federasyona bu kararından ötürü müteşekkirim. Tüm Antep halkından beklentim her maçta stadımızı doldurması. Gelin hep birlikte kenetlenelim ve yeniden ayağa kalkalım” ifadelerini kullandı.

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı