Haaland öyle bir araba alıyor ki, Ronaldo bile çok kıskanacak!

Arabalara olan tutkusuyla bilinen Manchester City’nin gol makinası Erling Haaland, kendisine öyle bir araba alıyor ki, Cristiano Ronaldo bile çok kıskanacak. Çünkü Haaland kendisine beş Formula 1 motorlu ve saatte 259 mil azami hıza sahip, 2,7 milyon sterlin (Yaklaşık olarak 110 milyon TL) değerinde inanılmaz Mercedes süper otomobili satın alıyor… Norveçli yıldızın koleksiyonunda hali hazırda 300 bin sterlinlik Rolls-Royce, 120 bin sterlinlik Audi ve 120 bin sterlinlik Range Rover Sport yer alıyor

Editör: Hamdi Askar | 27 Şubat 2024 Salı 10:51 - Güncelleme: 27 Şubat 2024 Salı 12:40
Kaynak: ERAYCAN ERGİNBAŞ
1 / 7

23 yaşındaki Norveçli başarılı oyuncu şu anda kale önünde yüksek standartlarıyla zorlu bir dönemden geçiyor. Premier Lig lideri Liverpool'a ayak uydurmakta zorlanan Manchester City formasıyla çıktığı son dokuz maçta sadece üç gol atabildi.

2 / 7

Ancak saha dışında, sipariş üzerine bir Mercedes AMG One yaptırarak lüks araç koleksiyonunu aşırı hıza taşımayı planladığı iddia ediliyor. Haaland'ın yeni arabasının motoru beş F1 motora sahip ve saatte 350 kilometrelik göz kamaştırıcı azami hıza ulaşıyor. Süper otomobil 0'dan 194 km/s hıza yalnızca yedi saniyede varıyor ve 186 mph hıza 15,6 saniyede ulaşabiliyor. Mercedes'in bu özel motorları 275'ini ürettiğine inanılıyor.

3 / 7

Norveç gazetesi Dagens Naeringsliv, Haaland'ın yeni otomobiliyle ilgili haberi ortaya çıkardı.Ve Alman yapımı canavarı satın almak için çocukluk arkadaşı Ole Ertvaag ile iş birliği yaptığını belirtiyorlar.

4 / 7

Haaland ve finansör Ertvaag, Norveç'in batı Rogaland ilçesinde büyüdüler. Financial Times'ın Norveç'teki eşdeğeri olan saygın gazete, "canavar arabanın" 2.7 milyon sterlinden fazlaya mal olacağını söylüyor.

5 / 7

Ve tüm vergiler dahil edildiğinde toplam fiyat 2,7 milyon sterlin üzerinde olacak. Ertvaag, HiTecVision yatırım firmasının kurucusudur. Kendisi aynı zamanda Haaland gibi ünlü bir araba koleksiyoncusu. Etihad'daki ilk sezonunda City'yi üç katına çıkaran eski Borussia Dortmund forvet oyuncusu, daha önce çok daha mütevazı bir fiyata 90.000 Sterlin değerinde bir Mercedes AMG GLE Coupe'ye sahipti.

6 / 7

Haaland o zamandan beri 300.000 Sterlin (Yaklaşık 12 milyonTL) değerindeki Rolls Royce Cullinan SUV'a yatırım yaptı. Ayrıca her biri 120.000 Sterlin (Yaklaşık 4.8 milyon TL) değerinde olan Audi RS6 Avant ve Range Rover Sport'un da sahibi.

7 / 7

Arabalara olan tutkusuyla bilinen ve ciddi bir araba koleksiyonu olan Ronaldo'nun Haaland'ın son arabasını gördükten sonra çok kıskanacağı konuşuluyor.

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı