Genk - Adana Demirspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte uydudan şifresiz veren kanal!

UEFA Konferans Ligi play off turunda temsilcimi Adana Demirspor, Genk ile karşılaşıyor. İşte Genk - Adana Demirspor maçının kanalı ve başlama saati...

Editör: Şevket Arslan | 24 Ağustos 2023 Perşembe 09:51 - Güncelleme: 24 Ağustos 2023 Perşembe 09:51
Adana Demirspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi UEFA Konferans Ligi'nde gruplara kalmak için play-off mücadelesi veriyor. 2. ön eleme turunda CFR Cluj'u, üçüncü ön eleme turunda ise Osijek'i saf dışı bırakan temsilcimiz Adana Demirspor'un Genk ile deplasmanda oynayacağı mücadeleyi uydudan şifresiz verecek kanal belli oldu. İşte detaylar...
 
GENK - ADANA DEMİRSPOR MAÇININ SAATİ
 
24 Ağustos Perşembe günü Cegeka Arena'da oynanacak olan Genk - Adana Demirspor maçı Türkiye saati ile 21.00'de başlayacak.
 
GENK - ADANA DEMİRSPOR MAÇINI UYDUDAN VEREN KANAL
 
Genk - Adana Demirspor maçı hangi kanalda? sorusunun cevabı belli oldu. Mücadeleyi Exxen platformu ekranlara getirecek. Ancak uydudan veren kanal ise TV 8.5 oldu. Şifresiz olarak bu kanaldan takip edebilirsiniz.
 
Genk - Adana Demirspor maçının rövanşı ise 31 Ağustos tarihinde Yeni Adana Stadyumu'nda oynanacak. Bu karşılaşma da 21.00'de başlayacak.
 
ADANA DEMİRSPOR,GÜÇLÜ RAKİPLERİ ELEDİ
 
Adana Demirspor, Konferans Ligi 2. ön eleme turunda CFR Cluj'u 1-1 ve 2-1'lik skorlarla geçmeyi başardı. Ardından Konferans Ligi ön eleme 3. turunda Osijek ile eşleşen Adana temsilcisi ilk maçta 5-1 yendiği rakibine karşı ikinci maçta 3-2'lik mağlubiyet alsa da tur atlayan taraf oldu.
 
ANKARAGÜCÜ'NE KARŞI PUAN KAYBI
 
İki haftası geride kalan Süper Lig'de ilk maçında Çaykur Rizespor'u 2-1 maplup ederek, 3 puanı hanesine yazdıran Adana Demirspor, ikinci maçta ise Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı. Bu sezon ilk puan kayıplarını da yaşamış oldu.
 
KONFERANS LİGİ GELİRLERİ
 
Şampiyonlar Ligi'ne göre daha az gelir kaynağı olsa da Konferans Ligi de takımlarımız için aslında büyük bir gelir kapısı. Öyle ki ikinci ön eleme turu için 350 bin Euro, üçüncü ön eleme turu için 550 bin Euro'yu kasasına koyan takımlar. Play-off turu elemesini de geçmeleri durumunda hem 750 bin Euro hem de gruplara katılım parası olarak 2.940.000 Euro alacaklar.
 
Grup aşamasında da gelirler devam edecek. Konferans Ligi'nde gruplarda kazanılan her maç için 500 bin Euro alınacak. Beraberlik durumunda ise 166.000 Euro kasaya girecek. Grup aşamasında birincilik 650 bin Euro değerinde.
 
Eleme turu play-off turundan 300 bin Euro, son 16 turundan 600 bin Euro, çeyrek finalden 1 milyon Euro, yarı finalden 2 milyon Euro, ikincilikten 3 milyon Euro ve şampiyonluktan 5 milyon Euro kasaya girecek.
Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı