Fenerbahçe - Twente maçı saat kaçta, hangi kanalda? Uydudan şifresiz veren kanal

Süper Lig'de ikide iki yapan Fenerbahçe, Avrupa'da da oldukça iddialı. Sarı lacivertlilerin Twente ile oynayacağı play-off maçını uydudan veren şifresiz kanal belli oldu.

Editör: Şevket Arslan | 24 Ağustos 2023 Perşembe 09:49 - Güncelleme: 24 Ağustos 2023 Perşembe 09:49
Konferans Ligi play off turunda Fenerbahçe'nin rakibi Twente. İlk iki turda rakiplerini saf dışı bırakan Fenerbahçe, Süper Lig'e de iki galibiyetle başladı. Yeni transferleriyle durdurulamayan bir takım olan Fenerbahçe'nin Twente maçını uydudan veren kanal bilgileri, maçın saati haberimizde yer alıyor...
 
FENERBAHÇE - TWENTE MAÇININ SAATİ
 
24 Ağustos Perşembe günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak olan Fenerbahçe - Twente maçı saat 20.00'de başlayacak.
 
FENERBAHÇE - TWENTE MAÇINI UYDUDAN VEREN KANAL
 
Fenerbahçe - Twente maçı hangi kanalda? sorusunun cevabına gelince. Mücadeleyi S Sport Plus canlı yayınlayacak. Uydudan veren şifresiz kanal ise bulunmuyor.
 
Fenerbahçe - Twente maçının rövanşı ise 31 Ağustos tarihinde Hollanda'da Twente'nin stadında oynanacak.
 
FENERBAHÇE'NİN TWENTE KADROSU BELLİ OLDU
 
Fenerbahçe, bu maç öncesinde UEFA'ya listeyi teslim etti. Sarı lacivertlilerin kadrosunda şu isimler yer aldı:
 
Altay Bayındır, İrfan Can Eğribayat, Furkan Onur Akyüz, Serdar Aziz, Luan Peres, Alexander Djiku, Rodrigo Becao, Ferdi Kadıoğlu, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, Mert Hakan Yandaş, İsmail Yüksek, Fred Santos, Sebastian Szymanski, Miha Zaj, Joshua King, Cengiz Ünder, İrfan Can Kahveci, Ryan Kent, Dusan Tadic, Edin Dzeko, Michy Batshuayi, Umut Nayir.
 
FENERBAHÇE ELEYE ELEYE İLERLİYOR
 
Fenerbahçe, Konferans Ligi'nde önce 2. ön eleme turunda Zimbru ile eşleşti. Sarı lacivertliler, ilk maçta rakibini 5-0, ikinci maçta ise 4-0 mağlup ederek tur atladılar.
 
Fenerbahçe, Konferans Ligi 3. ön eleme turunda ise Maribor'u saf dışı bıraktı. Fenerbahçe, rakibini ilk maçta 3-1, deplasmanda ise 3-0 mağlup etmeyi başardı.
 
TWENTE'DE UGALDE'YE DİKKAT
 
Football Club Twente bilinen adıyla Twente Enschede. Hollanda'da Türklerin bolca yaşadığı Enschede şehrinin takımı. 
 
Takımın yıldızı geçen sezon Trabzonspor'da oynayan Naci Ünüvar. Öyle ki 10 numaralı forma onda. Kosta Rikalı golcü Ugalde'de takımın gol silahı.
 
Fenerbahçe daha önce 2009-10 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde Twente ile aynı grupta yer aldı. İstanbul'da 2-1 yenildi. Hollanda'da 1-0 kazandı.
 
Fenerbahçe, Hollanda takımlarıyla 20 maç oynadı. 7 maç kazandı. 9 maç kaybetti. 19 gol attı 27 gol yedi.
 
KONFERANS LİGİ GELİRİ NE KADAR?
 
Şampiyonlar Ligi'ne göre daha az gelir kaynağı olsa da Konferans Ligi de takımlarımız için aslında büyük bir gelir kapısı. Öyle ki ikinci ön eleme turu için 350 bin Euro, üçüncü ön eleme turu için 550 bin Euro'yu kasasına koyan takımlar. Play-off turu elemesini de geçmeleri durumunda hem 750 bin Euro hem de gruplara katılım parası olarak 2.940.000 Euro alacaklar.
 
Grup aşamasında da gelirler devam edecek. Konferans Ligi'nde gruplarda kazanılan her maç için 500 bin Euro alınacak. Beraberlik durumunda ise 166.000 Euro kasaya girecek. Grup aşamasında birincilik 650 bin Euro değerinde.
 
Eleme turu play-off turundan 300 bin Euro, son 16 turundan 600 bin Euro, çeyrek finalden 1 milyon Euro, yarı finalden 2 milyon Euro, ikincilikten 3 milyon Euro ve şampiyonluktan 5 milyon Euro kasaya girecek.
 
FENERBAHÇE KALECİYİ BEKLİYOR
 
Fenerbahçe'de gözler kaleci transferinde. Dominik Livakovic konusunda oyuncunun kulübünü bekleyen Fenerbahçe, bir diğer aday Keylor Navas ile de görüşmelerini sıklaştırdı. Sarı lacivertliler, transfer sezonu bitmeden yabancı kaleci transferini sonlandırmak istiyor.
Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı