Fenerbahçe - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'de ertelenen 16. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Konyaspor'u ağırlayacak. Peki maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte tüm cevaplar...

Editör: Hande Durmaz | 10 Ocak 2024 Çarşamba 10:43 - Güncelleme: 10 Ocak 2024 Çarşamba 10:43
Kaynak: FOTOSPOR

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor... Lider Fenerbahçe bu akşam Konyaspor'u ağırlayacak...

FENERBAHÇE - KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Fenerbahçe - Konyaspor maçı bugün saat 20.00'da Ülker Stadı'nda oynanacak... Karşılaşma beIN SPORTS 1 kanalından naklen yayınlanacak. Maçı yönetecek hakem ise Kadir Sağlam.

İstanbulspor'a konuk olduğu mücadeleyi 5-1 kazanan ve puanını 47'ye yükselten Fenerbahçe averajla liderliğini sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, Konyaspor karşısında da kazanıp gidişatını sürdürmek istiyor.

Ligde en son Galatasaray'a deplasmanda 3-0 mağlup olan Konyaspor ligde son 7 deplasman maçından galibiyet çıkaramadı. Yeşil-beyazlılar bu sezonki tek dış saha galibiyetini 4. haftada 1-0'lık skorla Başakşehir'e karşı aldı.

FENERBAHÇE SON 10 MAÇIN 5'İNİ ALDI

Fenerbahçe, Konyaspor ile oynadığı son 10 lig maçının 5'inden galibiyetle ayrılırken 4 kez kaybetti, 1 maç beraberlikle sonuçlandı. Sarı-lacivertli takım bu maçlarda 17 gol kaydederken, 9 gol yedi.

SARI-LACİVERTLİLERDE CEZALILAR DÖNÜYOR

Fenerbahçe'de sarı kart cezasını tamamlayan İrfan Can Kahveci'nin yanı sıra Mondihome Kayserispor deplasmanında kırmızı kart gören Fred ve Mert Hakan Yandaş'ın cezaları bitti. Bu üç futbolcu, teknik direktör İsmail Kartal'ın şans vermesi durumunda yarın sahada olacak.

TARAFLARIN EKSİKLERİ

Fenerbahçe'de sarı kart cezasını tamamlayan İrfan Can Kahveci'nin yanı sıra Kayserispor deplasmanında kırmızı kart gören Fred ve Mert Hakan Yandaş'ın cezaları bitti.

Sakatlıkları geçmesine karşın bireysel çalışmalarını sürdüren Rodrigo Becao ve Miha Zajc henüz tam hazır değil. Afrika Uluslar Kupası nedeniyle Gana Milli Takımı'nın kadrosunda yer alan Alexander Djiku ve Nijerya Milli Takımı'nda bulunan Bright Osayi-Samuel de mücadelede forma giyemeyecek.

Konyaspor'da ise Gökhan Töre ve Muhammet Demir'in sakatlıkları bulunuyor. Ülkesinin milli takımına giden Bruno Paz da Fenerbahçe'ye karşı oynayamayacak. Konyaspor'da kadro dışı bırakılan Bernardoni ve Cikalleshi de kadroya alınmadı.

MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Serdar, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Fred, Cengiz, Szymanski, Tadic, Dzeko

Konyaspor: Deniz, Ahmet, Adil, Uğurcan, Guilherme, Oğulcan, Soner, Muric, Cicaldau, Moreno, Oliveira

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Yine birbirine girdiler: 'Mahkemeyi oyalıyor'

Yine birbirine girdiler: 'Mahkemeyi oyalıyor'

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'dan after parti

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'dan after parti