Erden Timur Galatasaray'a 'kozmik oda' yaptırıyor

Galatasaray teknolojinin tüm imkanlarından faydalanmaya çalışıyor. Bu bakış açısıyla hareket eden Erden Timur, Kemerburgaz'daki yeni tesislere kozmik oda yaptırıyor. Hem takımdaki oyuncular, hem transfer edilmek istenen isimler için tüm bilgiler en ince detayına kadar burada olacak.

Editör: Şevket Arslan | 17 Aralık 2023 Pazar 11:09 - Güncelleme: 17 Aralık 2023 Pazar 11:09

Galatasaray'da hedef transferde hatayı sıfıra indirmek... bu amaçla Erden Timur önderliğinde kozmik odanın temelleri atıldı. Ancak Kemerburgaz'da yapımı devam eden yeni tesislerde çok az kişinin erişime sahip olacak Kozmik Oda kurulacak. İşte o odanın detayları.

* Kozmik Oda, kulübün kampüsündeki antrenman sahasındaki bir oda olacak. Oyuncu ve antrenör seçimi sürecinde bir nevi beyin merkezi işlevi görecek.

* Kulübün takip ettiği oyuncuların canlı veriler ve öne çıkan videolardan oluşan bir veritabanı olacak. Bu platform, kulübün gelecek planlamasının merkezinde yer alacak.

* Buraya yalnızca seçilen yetkililer ve antrenörler erişebilecek. Erişebildikleri ayrıntı düzeyi de farklı olacak.

* Bir oyuncunun kaç gol attığına veya kaç asist yaptığına bakmanın günleri çoktan geride kaldı. Kozmik Odada oyuncunun nasıl koştuğuna, topu nasıl sürdüğüne, kafa topuna nasıl yükseldiğine veya ilk dokunuşu nasıl kullandığına dair çok çeşitli veriler mevcut olacak.

* Personel aynı zamanda maçtan bilgiler, idman veya sakatlığın nasıl meydana geldiği de dahil olmak üzere bir oyuncunun geçmişine ilişkin bilgilere buradan sahibi olacak.

* Kişisel hayatı, sosyal ağlardaki faaliyetleri ve çocukluk deneyimleri hakkındaki bilgiler de burada yer alacak.

* Tüm bunlar, insan olarak yeteneklerin ve başarılı olma şanslarının olup olmadığına ilişkin daha iyi bir tablonun oluşmasına yardımcı olacak.

* Sadece yakından takip edilen oyuncular değil, takıma uygun olacağını düşündükleri antrenörlerin bilgilerinin yer aldığı bir veritabanı daha oluşturulacak.

Kozmik Oda'daki bilgiler mümkün olduğu kadar güncel olması ve olası kararların mümkün olduğu kadar iyi olması için sürekli olarak güncellenecek.

* Prensip olarak aceleciliği ve şansı en aza indiren tamamen benzersiz bir transfer sistemi kurulacak.

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı