En iyinin de iyisi! Bütün ödüller Sarı Melekler'in

Sezonu şampiyonlukla Eczacıbaşı’nı 5. maçta yenerek, seriyi 3-2 yapıp, şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe Opetli oyuncular, biri dışında sezonun bütün ödüllerini de aldılar. Sarı Melekler’in kazanamadığı tek ödül, sezonun en iyi pasör çaprazıydı. Bunu da Eczacıbaşılı Tijana boskovic kazandı.

Editör: Hamdi Askar | 22 Nisan 2024 Pazartesi 09:35 - Güncelleme: 22 Nisan 2024 Pazartesi 11:30
Kaynak: Haber Merkezi
1 / 12

Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen organizasyonda, Fenerbahçe Opetli oyuncular, kupa seremonisine melek kanatlarıyla çıkarken, teknik heyet ve sporcular büyük sevinç yaşadı. Sarı-lacivertli taraftarlar, uzun süre takıma tezahüratlarda bulundu.

2 / 12

Kaptan Eda Erdem, her zaman yaptığı gibi kupayı kaldırmadı ve takımın genç oyuncusu Arina’nın kaldırmasını istedi. Arina’nın kupayı kaldırdığı sırada ailesinin de göz yaşlarını tutamadığı gözlendi.

3 / 12

Fenerbahçe Opet'te Arina Fedorovtseva, madalyaların verilmesinin ardından Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve Vodafone Türkiye CEO'su Engin Aksoy'un elinden kupayı alıp takım arkadaşlarıyla birlikte kaldırdı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da kupa töreninde takıma eşlik etti. Sultanlar Ligi'nde bu sezonun en iyilerinin ödülleri de, kupa seremonisi öncesinde verildi. Ödül alan isimler şu şekilde:

4 / 12

En iyi smaçör: Ana Cristina (Fenerbahçe Opet)

5 / 12

En iyi pasör: Bojana Drca (Fenerbahçe Opet)

6 / 12

En iyi libero: Gizem Örge (Fenerbahçe Opet)

7 / 12

En iyi orta oyuncu: Eda Erdem Dündar (Fenerbahçe Opet)

8 / 12

En iyi pasör çaprazı: Tijana Boskovic (Eczacıbaşı Dynavit)

9 / 12

En değerli oyuncu (MVP): Melissa Vargas (Fenerbahçe Opet)

10 / 12

Final serisinin üçüncü maçında 110 KM hızla servis kullanan Fenerbahçe Opet oyuncusu Melissa Vargas, aynı zamanda en hızlı servis atan oyuncu olarak Vodafone Özel Ödülü'nün de sahibi oldu.

11 / 12

Bu arada Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi'nde final serisini 3-2 kazanan Fenerbahçe Opet, lig tarihindeki 7. şampiyonluğuna ulaştı. enerbahçe Opet, geçen yıl olduğu gibi bu sene de final serisinde Eczacıbaşı Dynavit'i geçerek üst üste ikinci, toplamda ise yedinci şampiyonluğunu elde etti. Sarı-lacivertli takım, 2008-2009, 2009-2010, 2010-2011, 2014-2015, 2016-2017 ve 2022-2023 sezonlarının ardından yine zirveye çıkarak şampiyonluk kupasını müzesine götürdü.

12 / 12

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Yine birbirine girdiler: 'Mahkemeyi oyalıyor'

Yine birbirine girdiler: 'Mahkemeyi oyalıyor'

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'dan after parti

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'dan after parti