Egemen Korkmaz'ın Fenerbahçe'ye de saygısı varmış! İşte açıklamaları

Trabzonspor'un Yardımcı Antrenörü eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, Trabzonspor - Fenerbahçe maçında meydana gelen çirkin olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu. Orta sahaya gelip Fenerbahçeli oyunculara saldıran hatta Fenerbahçe kalecisi İrfan Can Eğribayat'a arkadan yumruk sallayan Egemen Korkmaz'ın meğersem Fenerbahçe'ye saygısı varmış. İşte Egemen Korkmaz'ın açıklamaları

Editör: Eraycan Erginbaş | 19 Mart 2024 Salı 14:21 - Güncelleme: 19 Mart 2024 Salı 14:22
Kaynak: AA-Haber merkezi
Trabzonspor'un Yardımcı Antrenörü eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan çirkin olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.
 
Fenerbahçe oyuncuları 3-2'lik galibiyetinden ardından orta sahada kutlamalara başlamış daha sonra bir Trabzonspor taraftarının sahaya atlayıp, Fenerbahçe oyuncularının üzerine yürümesiyle olaylar büyümüştü. Daha sonra  Orta sahaya gelip Fenerbahçeli oyunculara saldıran hatta Fenerbahçe kalecisi İrfan Can Eğribayat'a arkadan yumruk sallayan Egemen Korkmaz'ın meğersem Fenerbahçe'ye saygısı varmış.
 

İŞTE EGEMEN KORKMAZ'IN AÇIKLAMALARI

 
"Ben maç biter bitmez herhangi bir sorun yaşanmaması adına kendi futbolcularımızı soyunma odasına gönderdim ve sahada tek başıma kaldım. O esnada güvenlik görevlileri tarafından tamamen etkisiz hale getirilmiş ve yerde yatan bir insanın yüzüne tekme atıldığını görünce doğal bir reaksiyon göstererek duruma müdahale ettim. Her ne olursa olsun taraftarlarımızın sahaya girmesi büyük bir yanlıştı ancak tüm süreç boyunca tek amaçları tribünleri tahrik edip, ortamı germek ve olayları tırmandırmak olan bazı oyuncuların yaptıkları da görüntülerde mevcuttur."
 
"Aynı isimler, yaşanan olaylar sonrası bu sefer özellikle sosyal medya üzerinden kesip biçtikleri görüntülerle algı çalışmalarına başladılar."
 
"Bu oyuncuların beni sanki ortada hiçbir şey yokken ve durduk yere onlara arkadan saldırmışım gibi suçlaması tamamen kamuoyunu manipüle etmek ve kendi camialarına şirin gözükme çabasından başka bir şey değildir. Yaşanan olaylar beni ne kadar üzse de karakterim gereği böyle bir durum karşısında tepkisiz kalamazdım. İnsani olarak yerdeki bir kişiye uygulanan şiddete reaksiyon gösterdim. Bu durumun renklerle veya kulüplerle alakası yoktur. Tüm kulüplere karşı büyük bir saygım var."
 
'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Yine birbirine girdiler: 'Mahkemeyi oyalıyor'

Yine birbirine girdiler: 'Mahkemeyi oyalıyor'

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'dan after parti

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'dan after parti