Dinamo Kiev - Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? Uydudan şifresiz veren kanal

Beşiktaş, Konferans Ligi play off turunda Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile karşılaşacak. İşte Dinamo Kiev - Beşiktaş maçının günü, saati ve kanalı...

Editör: Şevket Arslan | 24 Ağustos 2023 Perşembe 09:46 - Güncelleme: 24 Ağustos 2023 Perşembe 09:46
Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi'nde Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Dinamo Kiev'e konuk oluyor. İşte Dinamo Kiev - Beşiktaş maçını uydudan şifresiz veren kanal...
 
Konferans Ligi'nde iki turda rakiplerini saf dışı bırakan temsilcimiz Beşiktaş, play-off turunda ise Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile mücadele verecek. İlk maçı deplasmanda oynayacak olan siyah beyazlıların Dinamo Kiev maçının kanalı belli oldu. İşte uydudan veren kanal ve maçın saati ile alakalı tüm detaylar haberimizde bulunuyor.
 
DİNAMO KİEV - BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA?
 
24 Ağustos Perşembe günü Bükreş Giule?ti Stadı'nda oynanacak olan Dinamo Kiev - Beşiktaş maçı Türkiye saati ile 20.00'de başlayacak.
 
DİNAMO KİEV - BEŞİKTAŞ MAÇINI UYDUDAN VEREN KANAL
 
Dinamo Kiev - Beşiktaş maçının yayıncısı belli oldu. İşte siyah beyazlıların mücadelesini uydudan veren kanal...
 
Dinamo Kiev - Beşiktaş maçının rövanşı ise 31 Ağustos tarihinde Beşiktaş Stadyumu'nda oynanacak. Bu karşılaşma da 21.00'de başlayacak.
 
DINAMO KIEV'İ LUCESCU ÇALIŞTIRIYOR
 
Aris'i penaltılarla eleyen Dinamo Kiev, Beşiktaş'ın play-offtaki rakibi oldu.
 
Fenerbahçe'nin Rusya'daki turnuvaya katılmasından sonra yaptıkları çok ağır açıklama ile tepki çeken Dinamo Kiev'in başında tanıdık Mircea Lucescu var. Geçen sezon Kiev, Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nin dışına itmiş. UEFA Avrupa Ligi'nde geri düşmüştü. 
 
Takımın yıldızı geçen sezon Fenerbahçe'nin hayallerini yıkan Buyalski. Ayrıca yıllarca yurt dışında oynayan Yarmolenko'da yuvaya döndü.
 
BEŞİKTAŞ'IN BİLEĞİ BÜKÜLMEDİ
 
Beşiktaş, Konferans Ligi'nde önce 2. ön eleme turunda Tirana ile eşleşti. Siyah-beyazlılar, ilk maçta rakibini 3-1, ikinci maçta ise 2-0 mağlup ederek tur atladılar.
 
Beşiktaş, Konferans Ligi 3. ön eleme turunda ise Neftçi Bakü'yü saf dışı bıraktı. Beşiktaş, rakibini ilk maçta 3-1, ikinci maçta ise 2-1 mağlup etmeyi başardı.
 
KONFERANS LİGİ GELİRİ BELLİ OLDU
 
Şampiyonlar Ligi'ne göre daha az gelir kaynağı olsa da Konferans Ligi de takımlarımız için aslında büyük bir gelir kapısı. Öyle ki ikinci ön eleme turu için 350 bin Euro, üçüncü ön eleme turu için 550 bin Euro'yu kasasına koyan takımlar. Play-off turu elemesini de geçmeleri durumunda hem 750 bin Euro hem de gruplara katılım parası olarak 2.940.000 Euro alacaklar.
 
Grup aşamasında da gelirler devam edecek. Konferans Ligi'nde gruplarda kazanılan her maç için 500 bin Euro alınacak. Beraberlik durumunda ise 166.000 Euro kasaya girecek. Grup aşamasında birincilik 650 bin Euro değerinde.
 
Eleme turu play-off turundan 300 bin Euro, son 16 turundan 600 bin Euro, çeyrek finalden 1 milyon Euro, yarı finalden 2 milyon Euro, ikincilikten 3 milyon Euro ve şampiyonluktan 5 milyon Euro kasaya girecek.
 
BEŞİKTAŞ'TA TRANSFERDE SON DURUM
 
Beşiktaş'ta UEFA kadrosunda yeni isimler yer aldı. Alex-Oxlade Chamberlain, Milot Rashica ve Bakhtiyar listeye dahil edilen isimler oldu. Rachid Ghezzal, Semih Kılıçsoy listeden çıkarılan isimler oldu.
 
İşte Beşiktaş'ın UEFA kadrosu:
 
Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Onur Bulut, Omar Colley, Ante Rebic, Salih Uçan, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar, Milot Rashica, Daniel Amartey, Alex Oxlade-Chamberlain, Amir Hadziahmetovic, Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Bakhtiyor Zaynutdinov, Kartal Kayra Yılmaz, Valentin Rosier, Arthur Masuaku, Jackson Muleka, Jean Onana, Umut Meraş, Gedson Fernandes.
Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı