Bu dünyadan olmayan transfer

Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, yeni bir transferi duyurdu. Amerikalı orta saha oyuncusu Haley Lanier Berg ile bir yıllığına anlaşma sağlandı. Bu haber, Fenerbahçe'nin resmi sitesinden ve sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Sosyal medyada paylaşılan transfer haberinin altına bazı taraftarlar ilginç yorumlar yazdı. 'Ablam bu dünyadan değil', 'Model mi futbolcu mu?', 'Mankenlik şubesi mi açtık biz?', '6 numaraysa hemen alalım takıma', 'Fred ile beraber oynar mı?' şeklinde yapılan yorumlar dikkat çekti. Peki Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı'nın yeni transferi Haley Lanier Berg kimdir? İşte cevabı...

Editör: Sadık Arslan | 27 Eylül 2023 Çarşamba 16:27 - Güncelleme: 28 Eylül 2023 Perşembe 02:17
 
HALEY LANIER BERG KİMDİR?
 
Haley Lanier Berg, 23 Eylül 1998 yılında Celina'da Teksas'ta doğdu. Amerikalı futbolcu orta sahada forma giymektedir. Bugüne kadar Texas Longhorns, Zaragoza CFF, Houston Dash, FC Nordsjaelland ve Valur Reykjavik takımlarının formasını giydi. 2022 yılında Zaragoza formasıyla 33 maça çıktı 3 gol attı. 2023 yılında ise 22 maçta 2 gol atma başarısı gösterdi. 2023-2024 sezonunda ise bir yıllığında Fenerbahçe Petrol Ofisi takımına transferi gerçekleşti. 1 yıllık sözleşmeye imza attı. Orta sahada forma giyen Haley Lanier Berg, 1.68 boyundadır. 
 
FENERBAHÇE TRANSFERİ BÖYLE DUYURDU
 
Fenerbahçe, Haley Lanier Berg transferini şu sözlerle duyurdu:
 
''Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımız, yeni sezon yapılanması kapsamında geçtiğimiz sezon İzlanda’nın Valur takımında forma giyen Haley Lanier Berg’i kadrosuna katmıştır.
 
25 yaşındaki Amerikalı orta saha oyuncusu, 2023-2024 sezonunda Fenerbahçemizin formasını giyecek.''
 
FENERBAHÇE PETROL OFİSİ LİGE HIZLI BAŞLADI
 
Bu sezon Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde şampiyonluk kovalayan Fenerbahçe Petrol Ofisi, lige de hızlı başladı. Ligde 3 maçta 3 galibiyet alan Fenerbahçe Petrol Ofisi, 9 gol atıp, kalesinde 1 gol gördü. 5. hafta mücadelesinde ise 1 Ekim Pazar günü evinde Bitexen 1207 Antalyaspor Kadın Futbol Kulübü'nü ağırlayacak.
 
Emma Elisabeth Becker, Zote Nina Kpaho, Alice Kusi, Jana Radosavljevic, Danielle Alice Steer, Lara Ivanusa, Zenatha Goeieman Coleman gibi yabancı oyunculara sahip olan Fenerbahçe Petrol Ofisi'nin kadrosundaki yabancı sayısı Haley Lanier Berg ile birlikte 8'e çıktı.
Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı