Beşiktaş'ta sarı alarmı

Beşiktaş haberleri | Beşiktaş, İstanbulspor maçı hazırlıklarına bugün başına açık olarak yaptığı antrenman ile devam etti. Beşiktaş’ta derbi maçına sayılı günler kala sarı alarm verildi. İşte tüm ayrıntılar..

Editör: Eraycan Erginbaş | 21 Şubat 2024 Çarşamba 18:30 - Güncelleme: 21 Şubat 2024 Çarşamba 18:30
Kaynak: Eraycan Erginbaş

BEŞİKTAŞ'TA SARI ALARMI

 
Beşiktaş’ta derbi maçına sayılı günler kala sarı alarm verildi. Tam 8 oyuncu kart sınırında bulunuyor. Necip Uysal, Arthur Masuaku, Jonas Svensson, Daniel Amartey, Gedson Fernandes, Bakhtiyar Zaynutdinov, Ege Tıknaz, Semih Kılıçsoy sınırda bulunan oyuncular olarak öne çıkıyor. 
 

ORTA SAHA RAHATLADI

 
 
 Beşiktaş’ta orta saha krizi sona erdi. Önliberoda artık tek net isim Al-Musrati. Deneyimli çalıştırıcı oyuncuyu ilk 11’in değişmez ismi yapmayı planlıyor ve merkezin bütün kontrolünü Libyalı’ya bırakmayı planlıyor. Salih’in de sakatlığını yüzde yüz atlatmasıyla orta sahada Gedson’un da yükselen performansı ve on numarada Muçi tercihiyle siyah-beyazlılarda uzun süredir krizin aşılamadığı merkezde Fernando Santos’un eli çok rahatladı. Deneyimli çalıştırıcının İstanbulspor maçında da aynı orta saha ile karşılaşmayı kurgulaması bekleniyor. 
 

SAVUNMA GÜVEN VERDİ

 
Ligde son 3 maçta kalesinde gol görmeyen Beşiktaş’ta Teknik Direktör Fernando Santos’un planlarının işlemeye başladığı kaydedildi. Deneyimli çalıştırıcı göreve geldiği andan itibaren ilk 3 hafta savunma duruşu ile alakalı antrenmanlar gerçekleştirdi. Deneyimli çalıştırıcı ilk planlarının gol yememek olduğu ve rakiplerine boş alan bırakmamaları gerektiği konusunda oyuncuları uyardığı kaydedildi. Ancak eksik, cezalı ve sakat oyuncular sebebiyle net savunma kurgusunu oluşturamayan Santos’un tandemde Necip-Colley isminde uzlaştığı kaydedildi. Masuaku’nun dönüşünün Onur’un performansının yükselmesiyle Santos’un savunma dörtlüsünü oluşturduğu kaydedildi. 
 

MUÇİ’YE EMİR VERİLDİ: VUR!

 
 Beşiktaş’ın yeni on numarası Ernest Muçi, siyah-beyazlıların yeni maeströsü olmaya doğru ilerliyor. Konyaspor maçında kaleyi sürekli deneyen Muçi antrenmanlarda da aynı tarifeyi uyguluyor. Yıldız oyuncu Santos’tan aldığınyetkiyle kaleyi gördüğü her yerden şut atacağı kaydedildi.
 
'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Yine birbirine girdiler: 'Mahkemeyi oyalıyor'

Yine birbirine girdiler: 'Mahkemeyi oyalıyor'

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'dan after parti

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'dan after parti