Beşiktaş'a Alex Oxlade için Aboubakar uyarısı

Beşiktaş’ın sağlık kontrollerinden geçmesi için İstanbul’a getirttiği ‘Ox Büyücüsü’ lakaplı Alex Oxlade-Chamberlain ile ilgili yapılan uyarılar dikkatleri çekti. “Aboubakar gibi sözleşme yapılsın” denildi. İşte detaylar…

Editör: Şevket Arslan | 11 Ağustos 2023 Cuma 10:24 - Güncelleme: 11 Ağustos 2023 Cuma 10:25

BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ I Beşiktaş, İngilizlerin iddiasına göre oynarsa "hit" olabilecek Alex Oxlade-Chamberlain'i İstanbul'a getirdi. İngiliz oyuncu ve sevgilisi İstanbul'u geziyor. Neftçi Bakü maçı dönüşünde kulüp doktorunun da katılacağı detaylı sağlık testleri yapılacak. Uygun olduğuna karar verilirse sözleşme yapılacak.

Uzmanlar ise Beşiktaş'ı Ox Büyücüsü lakaplı İngiliz oyuncu ile ilgili uyarılarda bulundu.

İşte o uyarılar:

* Muhtemelen bir diz sakatlığı yaşar diyerek Lyanco alınmadı. Aynı dizinden 5 kez ciddi şekilde sakatlanan oyuncu İstanbul'a getirildi.

* Profesyonel kariyerinin en az 3 yılını dizinden yaşadığı sakatlıklar yüzünden sahalardan uzak geçirdi.

* Sigorta şirketleri kabul ederse olası diz sakatlığına karşı kulübü zor durumda bırakmayacak bir sigorta yapılmalı.

* Aboubakar'a teklif edilen sözleşmenin benzeri teklif edilmeli. Sakatlık durumunda maaş ödenmemeli. Kabul etmiyorsa sözleşme imzalanmamalı.

* Sadece dizinde değil aynı zamanda çok fazla kas sakatlığı da yaşıyor. Bu da iyi çalışmadığını gösterir. Buna da dikkat edilmeli. Kas sakatlığı ile sağlık testlerinde bir öngörü olmaz.

Güneş'i ikna etti! 'İstemiyorum'dan, 'milli takıma göndereceğim'e

Sağlık kontörlünden geçmesinin ardından Beşiktaş’a imza atması beklenen Alex Oxlade-Chamberlain’ın transferinin perde arkası ortaya çıktı. İşte Şenol Güneş ve Chamberlain arasındaki diyologlar…

Alex Oxlade-Chamberlain dünden bugüne Beşiktaş'ın önüne düşen bir isim değil... Son iki sezonda önce Pjanic'i sonra da Dele Alli'yi "fırsat" transferi olarak kulübe sokan eski sportif direktör Ceyhun Kazancı'nın hediyesi.

MAYIS AYINDA GÜNEŞ’İN ÖNÜNE GELDİ

Ox Büyücüsü ilk olarak mayıs ayında daha ligler devam ederken Ross Barkley ile beraber Şenol Güneş'in önüne geldi. Güneş iki oyuncuyu da, "Fırsat transferi istemiyorum" diye reddetti.

Tecrübeli teknik adamın fikrini değiştiren ise Oxlade ile yaptığı görüşme oldu. Klasik bir yıldız gibi "egosu" olmayan, Güneş'in, "Kimsin, ne oynarsın?" sorusuna kendisini anlatarak cevap veren, "Neden Beşiktaş'ta oynamak istiyorsun?" sorusuna açıklamalar yapan Ox Büyücüsü, Güneş'i ikna etti.

KİŞİLİK SORUNU YOK

Tecrübeli teknik adama göre Ox'un Dele Alli gibi kişilik sorunu yok. Eğer sakatlanmaz ve kendini futbola verirse Mario Gomez etkisi yaratabilir. İngiliz milli takımına bile dönebilir. Ox'u etkileyen de Güneş'in, "Hedefimiz seni milli takıma göndermek" sözleri oldu. Bu yüzden dünya yıldızı olmasına rağmen İstanbul'a geldi. Beşiktaş'ı bekliyor.

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı