Beşiktaş, Dragovic’e çok yakın! Tosic de devrede

Beşiktaş transfer taarruzunda... Kartal, Kızılyıldız’ın Sırp asıllı Avusturyalı stoperi Aleksandar Dragovic’in transferini bitirme aşamasına getirdi. Dusko Tosic de transfer görüşmelerinde yer alıyor.

Editör: Şevket Arslan | 12 Ocak 2024 Cuma 16:59 - Güncelleme: 12 Ocak 2024 Cuma 17:01
Beşiktaş, Aleksandar Dragovic’in transferine çok yaklaştı. Sırp basını, siyah-beyazlıların Kızılyıldız’la pazarlıklarını sürdürdüğünü yazarken, imzanın an meselesi olduğunu duyurdu. 
 
Haberin detaylarında, Beşiktaş’ın Kızılyıldız’a 700 bin euro bonservis ücreti teklif ettiği, 32 yaşındaki Sırp asıllı Avusturyalı stopere ise yıllık 1.2 milyon euro’luk bir teklif sunduğu aktarıldı.
 
300 BİN EURO’LUK PÜRÜZ
Beşiktaş adına transfer görüşmelerini siyah-beyazlıların eski oyuncusu Dusko Tosic'in yürüttüğü ortaya çıkarken, Kızılyıldız’ın Dragovic’i bırakmak istemediği ancak 1.86 boyundaki savunmacının İstanbul için hevesli olmasının elini kolunu bağladığı belirtildi. Dragovic’in 1.5 milyon euro’da direttiği, görüşmelerin bu noktada biraz tıkandığı diğer bir detay olarak aktarıldı.
 
KARİYERİ OLDUKÇA PARLAK
Avusturya Milli Takımı'yla da 100 maça çıkıp 2 gol kaydeden Aleksandar Dragovic, Kızılyıldız’dan önce sırasıyla Austria Wien, Basel, Dinamo Kiev, Bayer Leverkusen, Leicester City formaları giydi. Dragovic, oynadığı kulüplerde toplam 557 resmi maça çıktı, 17 gol attı, 12 de asist gerçekleştirdi. 
 
Dinamo Kiev, 2013’te Basel’den 10 milyon euro ödeyerek transfer ettiği oyuncuyu 2016’da 21 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Leverkusen’e satmıştı. 
 
Beşiktaş'ın Aleksandar Dragovic teklifi ortaya çıktı!
 
Beşiktaş'ın Kızılyıldız'da forma giyen Avusturyalı stoper Aleksandar Dragovic için yaptığı teklifin detayları belli oldu.
 
Sırp haber portalı Mozzart Sport'ta Darjan Nedeljkovic imzasıyla yayımlanan habere göre; Beşiktaş, Kızılyıldız'da forma giyen Avusturyalı stoper Aleksandar Dragovic için girişimlerini sürdürüyor.
 
Siyah-beyazlıların sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 32 yaşındaki savunmacı için Kızılyıldız'a 700 bin Euro, Dragovic'e ise senelik 1.2 milyon Euro önerdiği; Dragovic'in teklifi 1.5 milyon Euro seviyelerine çekmek istediği, Kızılyıldız'ın ise tecrübeli stoperle sezon sonuna kadar devam etmek istediği belirtiliyor.
 
Öte yandan Beşiktaş adına transfer görüşmelerini siyah-beyazlıların eski oyuncusu Dusko Tosic'in yürüttüğü kaydedildi.
 
ALEKSANDAR DRAGOVIC'İN KARİYERİ
Kariyerinde Austria Wien, Basel, Dinamo Kiev, Bayer Leverkusen, Leicester City ve son olarak Kızılyıldız'ın formalarını giyen Sırp asıllı Avusturyalı stoper, oynadığı kulüplerde toplam 557 resmi maça çıktı, 17 gol atıp 12 de asist gerçekleştirdi. Dinamo Kiev, 2016’da oyuncuyu 21 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Leverkusen’e satmıştı. 
 
Mart ayında 33 yaşına girecek olan Dragovic, Avusturya Milli Takımı'yla da 100 maça çıktı ve 2 gol kaydetti.
Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı