Galatasaray Leandro Paredes transferinde mutlu sona çok yakın

Sport Mediaset'in haberine göre; Cim-Bom, PSG'ye 6 milyon euro önerdi. 29 yaşındaki yıldıza ise senelik 2,5 milyon eurodan 2027 yılına kadar sözleşme teklif edildi. İmza an meselesi...

Editör: Şevket Arslan | 30 Haziran 2023 Cuma 11:10 - Güncelleme: 30 Haziran 2023 Cuma 11:10

Önümüzdeki sezon Avrupa'da mücadele edecek güçlü bir kadro kurmak isteyen Galatasaray için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Sport Mediaset, SarıKırmızılılar'ın Leandro Paredes konusunda mutlu sona çok yakın olduğunu iddia etti... Habere göre; Cim-Bom, Paris SaintGermain'e Arjantinli orta saha için 6 milyon euro teklif etti. 29 yaşındaki futbolcuya ise senelik 2,5 milyon eurodan 2027 yılına kadar bir sözleşme teklif edildiği belirtildi.

PİYASA DEĞERİ 12 MİLYON EURO
2018/2019 sezonunun devre arasında 40 milyon euro bonservis karşılığında transfer olduğu Paris Saint Germain ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, geride bıraktığımız 2022-2023 sezonunda Juventus formasıyla 35 maçta 1 gol , 1 asistlik performans sergiledi. Leandro Paredes'in Transfermarkt verilerine göre; güncel piyasa değeri ise 12 milyon euro.

ICARDİ'DEN OLUMLU REFERANS
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, önümüzdeki sezon orta alanı Lucas Torreira-Leandro Paredes ikisine emanet etmeyi planlıyor. Aslan'da Paredes transferinin önünü açan en önemli faktörün ise vatandaşı Mauro Icardi olduğu kaydedildi. Paris Saint Germain'den eski takım arkadaşı ve vatandaşına sezon içinde olumlu referanslar veren Arjantinli golcü Leandro Paredes'in ikna edilmesinde oldukça etkili olduğu belirtildi.

NETO İDDİASI
Galatasaray, transfer çalışmalarına tam gaz sürdürüyor. Cim-Bom, Wolverhampton'ın 29 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Pedro Neto ile ilgileniyor. Sarı-Kırmızılılar, Portekizli oyuncuyu kiralamak istiyor. Neto'yu İspanya'dan bazı takımlar da istiyor.

CHALOV AÇIKLAMASI

CSKA ve Rus milli takımının eski forveti Dmitry Kirichenko, transfer dönemde çok konuşulan Fyodor Chalov ile ilgili şunları söyledi: "Onun için harika bir sezon oldu. G.Saray gibi oldukça iyi bir kulübe gidebileceği konuşulmasına şaşırmamalıyız." 25 yaşındaki Chalov geçen sezon CSKA formasıyla 41 maça çıktı, 24 gol attı ve 6 asist yaptı.

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı