Silivri'nin yeni dönemi başlıyor

Silivri’de 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin Cumhur ittifakının adayı ve mevcut başkan Volkan Yılmaz ile CHP’nin adayı Bora Balcıoğlu arasında geçen yarışta resmi olmayan sonuçlara göre %52.29 oy oranı ile Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu oldu

Editör: Hamdi Askar | 1 Nisan 2024 Pazartesi 16:35 - Güncelleme: 1 Nisan 2024 Pazartesi 16:35
Kaynak: SENAY GÜNCAVAR

Silivri Belediye Başkanı seçilen Bora Balcıoğlu, Silivri sahilinde toplanan vatandaşlara seslendi.
Bora Balcıoğlu, coşkulu bir kalabalığa hitap ederek Silivri'nin zaferini kutladı ve yeni dönemin başlangıcını müjdeledi. Sahil boyunca toplanan vatandaşlara seslenen Balcıoğlu, "Güzel Silivrimizin güzel insanları, 44 yıldır bu ilçede yaşıyorum. Bu ilçeyi çok seviyorum. Silivri bugün, bu gece çok daha başka. Cumhuriyet yolunda, Atatürk’ün ışığında Silivri yol alacak " sözleriyle duygularını ifade etti.

SEVGİ KAZANACAK DEMİŞTİK SEVGİ KAZANDI

Seçim zaferini tüm Silivri halkına adayan Bora Balcıoğlu, kampanya süresince vaat ettikleri hizmetlerin peşinden gideceklerini ve hiç kimsenin kaybetmeyeceği bir anlayışla hareket edeceklerini dile getirdi. Balcıoğlu, “Bu akşam Silivrimiz kazandı Silivrimizin kadınları, çocukları, gençleri, yaş almış eli öpülesi büyüklerimiz kazandı. Sevgi kazanacak demiştik, sevgi kazandı” diyerek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.


İBB VE SİLİVRİ ORTAK HEDEFLERLE YÜRÜYECEK

Bora Balcıoğlu son sözlerinde “Silivri’miz, uzun yıllar sonra ilk defa büyükşehir belediyemizle aynı vizyonu paylaşacak. Bu birlik ve beraberlikle, şehrimizi hem yerel hem de genel anlamda daha ileriye taşıyacak projelere imza atmaya hazırız. Yıllar boyu farklı yönetimler altında ayrı düşen ama hep aynı hedefi gözeten iki yönetim, Silivri’miz için artık ortak hedeflerle yürüyecek. İstanbul’da İmamoğlu Silivri’de Balcıoğlu demiştik. Tam yol ileri Silivri” diyerek noktaladı.

COŞKUYLA YENİ BELEDİYE BAŞKANLARINI KARŞILADILAR

Sahilde ve meydanlarda bir araya gelen Silivrililer, seçilen belediye başkanlarını bayraklar, marşlar, tezahüratlar ve alkışlar eşliğinde karşıladılar. Yeni dönemin başlangıcını kutlamak için bir araya gelen halk, gelecek için umut dolu olduklarını dile getirdiler.

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı