Memleket Partisi’nde şok istifa!

Türkiye 31 Mart Yerel seçim heyecanını yaşarken, Memleket Partisi' şok istifayla sarsıldı. Memleket Partisi'nin Kocaeli İl Başkanı Kürşat Gökdemir ve yönetimin ağır topları, Genel Merkez yönetimine sert bir tavır alarak istifa etti.

Editör: Hamdi Askar | 22 Mart 2024 Cuma 15:23 - Güncelleme: 22 Mart 2024 Cuma 15:24
Kaynak: Haber Merkezi


Memleket Partisi İl Başkanı Kürşat Gökdemir, "ARTIK YETER" başlığı altında yaptığı yazılı açıklamada, "Memleket Partisi'nin kurulduğu ilk günden itibaren genel başkanımıza olan inanctm ve güvenimle maddi, manevi, tüm desteğimi esirgemeden bugünlere taşıdığımız Kocaeli örgütümüz her zaman Genel Başkan'ın ve Genel Merkezin kararlarına saygı gösterdi. Genel seçimlerde atama ile vekil adayına tepeden inme geldi, tamam dedik! Genel Başkan adaylıktan çekildi, tamam dedik. 6 ay sahalara çıkmadı yine tamam dedik. Dumlupınar'da toplanıyoruz dedi tereddüt etmeden destek verdik. Kocaeli olarak genel seçimlere büyük bir özveriyle hazırlandık, ve elimizden gelenin en iyisini yaptık. Ancak bu süreçte, Genel Merkezin bizi dikkate almadan ve kendi aldıkları kararların bilgisini bize vermeye tenezzül bile etmeden emeklerimizi yok sayarak hareket etmesi, bardağı taşıran son damla olmuştur. Bu şartlar altında daha fazla bu gönüllü mücadeleye devam etmeyeceğimizi, tüm partili arkadaşlarımıza, gönül veren halkımıza bildirmek isterim. Verilen tüm emeklerimizi yok saymalarına, "Ben yaptım oldu" lara karşı Kocaeli il başkanlığı görevimden, parti üyeliğimden ben ve yönetimdeki bazı arkadaşlarım istifa ediyoruz" dedi.

Gökdemir sözlerine şöyle devam etti.
“İstifamız Memlekete hizmet etme sevdamızın sonu değildir. Hizmet bilincimiz bir partiye bağlı değil, yüreğimizden gelmektedir. Baska platformlarda memleketimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu istifa bir son değil, yeni başlangıçların habercisidir. Kurucu liderimiz Başkomutan Atatürk'ün izinden yürümeye devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.mücadele bizim doğamızda var, bu mücadeleyi Türk milletinin onurunun korunması gereken her ulusal platformda yerine getirmek üzere yemin etmiş Atatürk milliyetçisi ve vatansever neferler olarak mevcut görevimizden ayrılmayı uygun bulduk. Görevi devralacak arkadaşımıza başarılar dilerim" dedi. 

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Yine birbirine girdiler: 'Mahkemeyi oyalıyor'

Yine birbirine girdiler: 'Mahkemeyi oyalıyor'

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'dan after parti

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'dan after parti