Akşener’in İmamoğlu’na dediğini ne Erdoğan dedi, ne de Bahçeli!

SON DAKİKA… Türkiye 31 mart yerel seçimlerine kilitlenirken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na öyle sözler söyledi ki… Bugüne kadar ne Erdoğan, de de Bahçeli söyledi: "Eli genel merkezlerinde gözü başka mevkilerde boş zamanlarında da İstanbul’da olanlar bu şehri yönetemez"

Editör: Hamdi Askar | 18 Şubat 2024 Pazar 17:22 - Güncelleme: 18 Şubat 2024 Pazar 21:20
Kaynak: HABER MERKEZİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir dönem abla-kardeş kadar yakın olduğu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu şu sözlerle adeta topa tuttu:

 

"İSTANBUL KARİYER BASAMAĞI YAPILDI"

 

"Biz İYİ Parti olarak farklı gözüken ama birbirinin aynadaki sureti olan bu iki kutuplu siyasete karşı çıktık. Bu düzene son vermek için zorlu ama şanlı bir yola çıktık. İki tarafında millete sunduğu bir vaat var; diğer tarafın kazanmaması. Taraflardan birini denklemden çekince sundukları hiçbir vaat kalmıyor. İstanbul bugün yolsuzlukla boğuşan bir şehir. İstanbul bugün ranta boğulan bir şehir. Siyasetin geldiği noktada İstanbul'a hep paranın şehiri olarak bakıldı. İstanbul'a hep şahsi hırs ve intikam aracı olarak bakıldı. İstanbul'a hep kariyer basamağı olarak bakıldı.

"ELİ GENEL MERKEZLERDE GÖZÜ BAŞKA MEVKİLERDE"

 

"Doğu ile batının birleştiği bu şehiri iki ayağı yere sağlam basanların yönetmesi gerekiyor. Bu şehri sadece aklı İstanbul’da olanların İlgisi ve odağı sadece İstanbul’da olanların Amacı sadece İstanbul’un derdine derman olmak olanları yönetmesi gerekiyor. Eli genel merkezlerinde gözü başka mevkilerde boş zamanlarında da İstanbul’da olanlar bu şehri yönetemez"

ZORAKİ ADAY GÖNDERMESİ!

 

Mesela gölgesine sığındıklarının emriyle hareket edenler de kendi gölgesinden cesaret alıp kibirle hareket edenler de bu vasatlık da son bulsun. Gelin artık İstanbul'u kendi kariyerleri için zıplama tahtası haline getirenlerin çıkardığı gürültü İstanbullunun sesini daha fazla bastırmasın. Gelin artık "İstanbul'u kim kazanır?" sorusu İstanbul'un gerçek sorunlarına gölge düşürmesin. Ve asla unutmayın, makam cahilleri alim ederken, çığırdan çıkartıp zalim ederken, İstanbullu yoklukta talim ederken, utanmadan sefa sürenlere mecbur değilsiniz. İstanbul'a ihanet edenlere de İstanbul'u ihmal edenlere de mecbur değilsiniz. Ez cümle zoraki adaya da emanet adaya da mecbur değilsiniz.

"BUĞRA KAVUNCU SİNİR BOZUYOR!"

 

Çünkü artık karşınızda İstanbul'a layık bir aday var. İstanbul'u başının üstünde taşıyacak bir aday var. Artık karşınızda Buğra Kavuncu var. Aday olduğu günden beri "İstanbul'u nasıl kazanırım?" diye değil, "İstanbul nasıl kazanır?" "İstanbul'u nasıl kazanır?" diye düşünerek çalışıyor. Zaman zaman hepimizin sinirini bozacak kadar çok çalışıyor. Birazdan da sizlere İstanbul için neler yapacağını, sorunlara nasıl çare bulacağını, en iyi hizmeti nasıl sağlayacağını anlatacak. Sadece sorunlarla değil, iyi belediyecilik vizyonuyla, projeleriyle, çözümleriyle konuşacak. Ben yürekten inanıyorum ki hakkıyla rekabet nasıl yapılırmış, herkese gösterecek. Hakkıyla hizmet nasıl edilirmiş, herkese gösterecek.

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı