Sapanca Bungalov Fırsatları! Sapanca’da Nerede Kalınır? Nasıl Gidilir?

Sapanca, Türkiye’nin Marmara Bölgesi’nde yer alan bir ilçedir. Sapanca, Sakarya iline bağlıdır. İstanbul’a yaklaşık 120 km uzaklıktadır. Gölcük Gölü ile çevrili olan bu güzel ilçe, doğal güzellikleri, gölü, ormanları ve bungalov evleri ile ünlüdür. Sapanca, doğal güzelliklerin tadını çıkarmak, dinlenmek ve açık hava etkinlikleri yapmak isteyen ziyaretçiler için popüler bir destinasyondur.

Editör: Şevket Arslan | 21 Eylül 2023 Perşembe 20:04 - Güncelleme: 21 Eylül 2023 Perşembe 20:04

Sapanca bungalov evlerde konakladığınızda doğanın tadını çıkarabilir, gölde su sporları yapabilir, yürüyüşlere çıkabilir veya sadece dinlenerek şehir hayatının stresinden uzaklaşabilirsiniz. Bungalov evler, özellikle aileler ve doğa severler için ideal bir seçenektir.

Bungalov ev fırsatları erken rezervasyon döneminde en çok tercih edilen kampanyalar arasındadır. Bungalov evlerde uygun fiyata konaklamak için erken rezervasyon ve son dakika kampanyalarını değerlendirebilirsiniz.

Sapanca’da Nerede Kalınır?

Sapanca’da konaklama yapabileceğiz farklı bölgeler ve tesisler bulunmaktadır. Kalınabilecek yerleri seçerken tercihlerinizi ve bütçenizi göz önünde bulundurmanız önemlidir. Sapanca’da kalınabilecek bazı bölgeler;

  • Sapanca Gölü Kıyısı: Göl kıyısında bulunan Sapanca otelleri ve bungalov evler, göl manzarasıyla huzurlu bir konaklama deneyimi sunar. Göle yakın konumu sayesinde oteller, stresten arınarak doğanın keyfini çıkarmanızı sağlar.
  • Sapanca Merkez: Sapanca’nın merkezinde bulunan oteller, restoranlara ve alışveriş bölgelerine yakın konumdadır.
  • Maşukiye: Sapanca’ya yakın olan Maşukiye bölgesi, doğa ve yeşilliklerle çevrili bungalov evler ve konaklama tesisleri sunar.
  • Kartepe: Kartepe, Sapanca’ya yakın konumda bulunan kayak merkezidir. Kış aylarında kayak yapmak isteyenler için İstanbul’a yakın konumdaki en ideal kayak merkezlerinden biridir.
  • Sapanca Çevresi Köyler: Sapanca’nın çevresindeki köylerde geleneksel evlerde konaklama seçenekleri bulunabilir. Bu köylerde sakin ve doğal ortamın tadını çıkarabilirsiniz.

Nasıl Gidilir?

Sapanca ulaşım ağı oldukça gelişmiş bir bölgedir. Sapanca’ya İstanbul’dan yaklaşık 1 saat 40 dakikada ulaşım sağlayabilirsiniz. İstanbul’dan Sapanca’ya kendi aracınızla gitmek isterseniz, genellikle E80 otoyolunu kullanarak gitmek en hızlı yol olacaktır. İstanbul üzerinden çıkıp, Gebze, İzmit ve Adapazarı üzerinden Sapanca’ya ulaşabilirsiniz. Seyahat öncesinde harita ve navigasyon uygulamalarını kullanarak rotanızı planlayabilirsiniz.

Otobüsle Sapanca’ya gitmek için İstanbul Harem, Esenler ve Dudullu otogarlarından hareket eden otobüslere binerek Sapanca’ya ulaşım sağlayabilirsiniz.

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Yine birbirine girdiler: 'Mahkemeyi oyalıyor'

Yine birbirine girdiler: 'Mahkemeyi oyalıyor'

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'dan after parti

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'dan after parti