Vücudu anında tamir ediyor! Hastalıktan eser bırakmayan karışım…

Kış aylarının en soğuk zamanlarını geçirdiğimiz şu günlerde soğuk algınlığı etkisini göstermeye devam ediyor. Son zamanlarda artan viral salgın hastalıklardan sonra birçok kişi faydalı besin ve doğal kür araştırmasına girdi. Faydaları say say bitmeyen zeytinyağı ile yapılan kür tarifi bin bir hastalığa şifa oluyor. İşte o tarif…

Editör: Hande Durmaz | 2 Şubat 2024 Cuma 14:01 - Güncelleme: 2 Şubat 2024 Cuma 14:01
Kaynak: MYNET

Viral enfeksiyonların etkisini göstermeye devam ettiği şu günlerde doğanın biz sunduğu mucizeler fayda sağlıyor. Bağışıklığınızı güçlendirmek ve hastalıklardan korunmak için bu zeytinyağlı karışımı hazırlayabilir ve sabahları kahvaltıda ekmek banarak tüketebilirsiniz.

Ücretsiz Zeytinyağlı Zeytin Fotoğrafı Stok Fotoğraflar
?
VÜCUDU TAMİR EDEN KARIŞIM

MALZEMELER

* Yarım çay bardağı hakiki zeytinyağı,
* Karabiber
* Kırmızı pul biber,
* Kekik
* Zerdeçal
* 5-6 damla limon

Ücretsiz Kase Sarı Sıvı Ile Dökülmüş Stok Fotoğraflar

YAPILIŞI

Tüm malzemeleri sırasıyla bir tabağa ekleyin. Düz bir tabak tercih edebilirsiniz. Ayrcıa damak zevkinize göre malzemelerin miktarını arttırabilir veya azaltabilirsiniz. Karışımınız hazır! Sabahları kahvaltıda ekmek banarak tüketmeniz tavsiye edilir.

Birçok doğal gıda vücut için olumlu etkilere sahiptir. İnsan bedeni için birçok sağlık katkısı sunan bu besinler içerdikleri vitamin ve mineraller ile ön plana çıkar. Zeytinyağı, bu besinler arasında çeşitli yararlarıyla listede başı çekiyor. Kalp sağlığından beyine, sindirim sisteminden görme yetisine kadar vücudun birçok önemli işlevine fayda sağlar. Bu sağlıklı yağın birçok olumlu etkisi bulunurken, baharatlarla birleştiğinde ise adeta şifa deposu ortaya çıkar.

Zeytinyağı yüksek miktarda tekli doymamış yağ asitleri içerir ve LDL ("kötü" kolesterol) seviyelerini azaltarak kalp sağlığına fayda sağlar. Antioksidan içeriği sayesinde kan basıncını düşürmeye ve kalp krizi ve inme riskini azaltmaya da yardımcı olabilir.

Zeytinyağı ayrıca kanser riskini azaltmaya yardımcı olabilir. Bazı çalışmalar zeytinyağı tüketiminin meme, prostat ve bağırsak kanseri riskini azaltabileceğini göstermiştir. Zeytinyağı antioksidan ve anti-enflamatuar özellikleri sayesinde kanser hücrelerinin büyümesini önleyebilir ve kanserli hücrelerin yok edilmesine yardımcı olabilir. Ayrıca zeytinyağı tüketimiyle ilgili olarak yapılan bir diğer araştırma zeytinyağı tüketen kadınların meme kanseri riskinin daha düşük olduğunu ortaya koymuştur.

Ücretsiz bardak, dikey atış, Fesleğen içeren Ücretsiz stok fotoğraf Stok Fotoğraflar

 

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Yine birbirine girdiler: 'Mahkemeyi oyalıyor'

Yine birbirine girdiler: 'Mahkemeyi oyalıyor'

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'dan after parti

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'dan after parti