Wanda Nara'ya dişli rakip geldi; Helena Matic Livakovic

Galatasaray’ın sevilen yengesi Wanda Nara’ya rakip yenge geldi. O isim Fenerbahçe’nin yeni transferi olan Dominik Livakovic’in eşi Helena Matic Livakovic.. Helena Matic Livakovic kimdir, nasıl tanıştılar, nereli? İşte detaylar..

Editör: Şevket Arslan | 25 Ağustos 2023 Cuma 15:07 - Güncelleme: 25 Ağustos 2023 Cuma 15:07

Fenerbahçe'nin son transferi olan Dominik Livakovic'in eşi Helena Matic Livakovic, Galatasaray taraftarının yakından tanıdığı Wanda Nara'ya rakip bir yenge olarak gündeme geldi. Bu yeni gelişmeyle birlikte, Helena Matic Livakovic'in kimliği ve hayatı merak konusu oldu. İkilinin tanışma hikayesi ve Helena Matic Livakovic'in kökeni de dikkat çekiyor. Detaylar ise şöyle...

Helena Matic Livakovic kimdir?
Uzun süren görüşmeler sonucunda Fenerbahçe'ye transfer olan Dominik Livakovic'in hayat arkadaşıdır. Kendisi 28 yaşındadır.

Helena, uzun yıllar boyunca artistik patinaj ile ilgilenmiş, ancak 2017 yılında bu spor dalında devam etmeme kararı almıştır. 2020 yılının Ekim ayında Zagreb'deki Tekstil Teknolojisi Fakültesi'ne bağlı Endüstriyel Tasarım Bölümü'nden mezun olmuştur. Şu an ise endüstriyel tasarımcı olarak çalışmaktadır.

Dominik Livakovic ile Helena Matic nasıl tanıştı?
Çift, ortak bir arkadaşları sayesinde tanışma fırsatı buldu. Helena, bu tanışma sürecini şu şekilde ifade ediyor: "İlk başta sadece arkadaştık. Dolayısıyla ilk bakışta aşık olduk demek doğru olmaz. Her ikimiz de doğuştan içe dönük kişileriz ve çevremizdeki insanlarla sınırlı iletişim kurarız.

Bu yüzden birlikte vakit geçirdiğimiz insan sayısı sınırlıydı. Ancak ilk adımı atmaya Dominik karar verdi."Düğünlerinde, Beşiktaş'ta forma giymiş olan Domagoj Vida ve eşi Ivana Vida da hazır bulundu.

Helena Matic Livakovic’in, Dominik Livakovic hakkında söyledikleri
"Dominik'in mütevazılığı kesinlikle etkileyici. Kendisi büyük bir öz eleştiri yeteneğine sahip; bu bazen beni rahatsız edebilir ama yine de onun bu tutumunu anlayışla karşılıyorum. İkimizin de takım sporları deneyimi olduğunu söyleyebilirim. Bu nedenle bencil bir yaklaşım yok ve birlikte harika bir ekip oluşturuyoruz."

Dominik Livakovic ile Helena Matic nerede evlendi?
Çift, beş yıldan uzun süredir süren mutlu bir ilişkilerini 2017 yılında evlilikle taçlandırdı. St. Petersburg Katedrali'nde birbirlerine "evet" dedikten sonra, Livakovic çifti Zadar'da romantik bir düğünle bu özel anlarını kutladı. Ardından lüks bir otelde unutulmaz bir balayına çıktılar.

Dominik Livakovic’in, Helena Matic hakkında söyledikleri
Bir futbolcunun yaşamında, sabit çalışma saatleri, yaz veya kış tatilleri gibi kavramlar bulunmaz.

Kulüp ve milli takım için düzenlenen kamplar, seyahatler ve sorumluluklar gibi her detayı dengelemesi gereken kişi ise eşidir.

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı