Wanda Nara canlı yayına katıldı gözyaşlarına hakim olamadı! 'Çok fazla zamanım yok'

Galatasaray'ın Arjantinli süper golcüsü Mauro Icardi'nin uzun süredir birlikte olduğu Wanda Nara, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada lösemi teşhisi konduğunu duyurmuştu. İtalya'da bir televizyon programına katılan Nara, yaşadığı zorlu süreci anlatırken duygusal anlar yaşayarak gözyaşlarına hakim olamadı. Bu durum, Galatasaray taraftarını da derinden etkilerken, bazı taraftarlar ise "Nara'nın ruh hali, Icardi'nin performansını da etkiler" şeklinde ifadeler kullanarak endişelerini dile getirdi.

Editör: Vesim Parlar | 6 Aralık 2023 Çarşamba 09:14 - Güncelleme: 6 Aralık 2023 Çarşamba 09:14
Kaynak: GAZETE YAZIYOR

Galatasaray'ın öne çıkan isimlerinden Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, İtalya'da katıldığı bir televizyon programında duygusal anlar yaşadı. Ailesinden ve yaşadığı zorlu süreçten bahsederken gözyaşlarına hakim olamayan Nara, "Geçen hafta eve geri döndüm. Orada üç gün kaldım. Ağlamak istiyorum. Çok üzgünüm." şeklinde ifadelerle duygusal durumunu dile getirdi.

Wanda Nara, katıldığı yarışma programındaki anlaşması kapsamında Türkiye'ye sınırsız seyahat izni elde ettiğini belirterek, bu nedenle çocukları ve Icardi ile vakit geçirmek için düzenli olarak Türkiye'ye seyahat ettiğini açıkladı.

Wanda Nara, "Her bir koreografiyi başarıyla tamamlayabilmek için gerçekleştirdiğim antrenmanlar çok yoğun ve yorucu geçiyor. Gerçekten enerjim tükeniyor. Provaları tamamladığımda oldukça yorgun oluyorum. Provalar saatlerce sürüyor." şeklinde konuştu.

Wanda Nara, duygusal anlar yaşayarak şu ifadeleri kullandı: "Geçtiğimiz hafta evime döndüm. Orada üç gün kaldım. Ağlamak istemiyorum, ama çok üzgünüm. En küçük kızım, okuldan getirdiği iki yazılı sonucuyla geldi. Birinden 2, diğerinden 1 almış. 'Sen burada olmadığın için böyle oldu' dedi. Ailemi gerçekten çok özlüyorum." Bu sırada Nara'nın gözyaşlarına hakim olamadı.

Wanda, "Eğer dans ediyorsam, bu benim iyi olduğumu göstermek içindir. Teklifi aldığımda, durumum açıkçası çoktan stabil hale gelmişti. Ben de tedavi gördüğüm doktorlara, bu yarışmaya katılıp katılamayacağımı sordum ve onlardan onay aldım. Gerçek şu ki iyiyim, ancak hastalığım nedeniyle biraz yorgun hissediyorum." şeklinde ifadeler kullandı.

"Zaman kısıtlı, hayal ettiğimden daha az vaktimiz var. Diğer dünya dans yarışmalarında bir koreografi hazırlamak için genellikle 15-20 gün süre tanınıyor. Ancak İtalya'da sadece 4 günümüz olduğu için bu süre oldukça kısıtlı. Ayrıca, büyük bir içerik üretimi yapmamız gerekiyor. Tüm danslar önceden bir klip ile başlıyor ve bu klip için çekim, hazırlık, makyaj, saç, kostüm denemeleri gibi işlemler neredeyse yarım günümüzü alıyor. Bu nedenle koreografi için sadece 4 günümüz var. Yeni ritimlerle dans etmek için de çok az zamanımız var. Çünkü gerçek şu ki vals, rumba, paso doble gibi dansların ritimlerini bilmiyordum. Bu farklı bir tarz, farklı bir dans ve ben birçok yeni şey öğreniyorum. Bu durum beni gerçekten mutlu ediyor.
 

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı