Serdar Ortaç eski eşi Chloe Loughnan'dan böyle intikam aldı

Serdar Ortaç ile 4 yıl önce boşandığı eski eşi Chloe arasındaki kavganın geçmişinde yaşanan olay parmak ısırtacak cinsten. Serdar Ortaç, Chloe'den intikam almak için ne yaptı? Ortaç, çöp poşetine doldurduğu Chloe'nin binlerce dolara aldığı pahalı eşyalarına ne yaptı? Haberimizde...

Editör: Şevket Arslan | 19 Ağustos 2023 Cumartesi 16:35 - Güncelleme: 19 Ağustos 2023 Cumartesi 16:35

Serdar Ortaç, eski eşi Chloe için, "Eski karıma tüm ipleri verdim. Ağzıma s..tı! İki tane göğsü var diye…" şeklindeki sözleri nedeniyle büyük eleştiri almıştı. Chloe ise bu ifadelere cevaben, "Eğer Türkçem daha iyi olsaydı, çok daha fazlasını söylerdim; ama yetmiyor işte" şeklinde konuşmuştu.

Çöp poşetli intikam
Magazin dünyasının tanınmış isimlerinden Müge Dağıstanlı, olayın arka planını anlattı. Müge Dağıstanlı'nın 10 Haber'e verdiği bilgilere göre:

"Sözde evlilikleri sırasında Chloe’yi lüks hediyelerle şımarttığı iddia edilen popçu, 2019'da boşanırken 700 bin lira tazminat ödemeyi kabul etmişti. Bu tazminatı dört taksitte ödemeyi taahhüt etti. Ancak ödemeler gecikince, Chloe, Serdar Ortaç'ın kumar borcu yüzünden elinde kalan tek evine haciz koydurdu. İşte bundan sonra olanlar oldu. Daha önce eski eşini överken, haciz olayından sonra Serdar Ortaç, Chloe'ye düşmanca bir tutum sergiledi. Ve eski eşine karşı "çöp poşetli intikam" aldı. Ünlü magazin olayı şu şekilde gelişti:

Chloe, evde bulunan tüm lüks marka kıyafetleri, çantaları, takıları ve kozmetik ürünleri almak istedi. Serdar Ortaç, bu değerli eşyaları çöp poşetlerine koydu ve şoförüne "İstanbul'u dolaş, bu eşyaları gecekondu mahallelerindeki gençlere dağıt" dedi. Yedi poşetlik eşyalar, beş altı farklı mahalleye dağıtıldı ve Chloe bu olayı öğrendiğinde büyük bir kriz yaşadı."

Serdar Ortaç olaylı bir şekilde ayrıldığı eski eşi Chloe Loughnan için sert sözler söylemişti! Chloe Loughnan'dan yanıt geldi!

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç son dönemdeki söylemleri ve paylaşımlarıyla magazin dünyasının en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. 2014 yılında evlendiği İrlandalı manken Chloe Loughnan ile evliliğini 2019 yılında sona erdiren Ortaç, geçtiğimiz günlerde eski eşini ve kadınları hedef alan sözleriyle sosyal medyada tepkileri üzerine çekmişti. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'da görüntülenen Loughnan, Ortaç'ın açıklamalarıyla ilgili konuştu.

Chloe Loughnan, önceki gün sevgilisiyle beraber Nişantaşı sokaklarında objektiflere takıldı. 12 senedir Türkiye'de yaşadığını ifade eden Loughnan, "Türk vatandaşı olmayı düşünüyor musunuz?" sorusu üzerine; "Çok istiyorum. 12 yıl oldu burada yaşayalı kendimi buralı gibi hissediyorum artık" yanıtını verdi.

"HERHALDE ÖZEL HAYATINDA BİR SORUN YAŞIYOR"

Eski eşi Serdar Ortaç'ın kendisi hakkında yaptığı açıklamalar hatırlatılan Loughnan, şu ifadeleri kullandı:

Ben yorum yapmak istemiyorum. Herhalde özel hayatında bir sorun yaşıyor ki bunları söyledi. Benim Türkçem bu konuda ona cevap vermeye yetmiyor, yoksa çok güzel cevap verirdim. Sadece benim için değil bütün kadınlar için sert sözler söylemiş.

Sevgilisiyle nişanlandığını ve seneye evleneceklerini belirten sunucu, "Seneye güzel bir düğünle evleneceğiz. Düğünümüzü Avrupa'da düşünüyoruz ama yüksek olasılıkla burada yaşarız.

Seneye nişanlımda Türkçe öğrenmiş ve sizin sorularınızı kendisi cevaplıyor olur" diyerek gülümsedi.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

2014 yılında evlendiği İrlandalı manken Chloe Loughnan'dan 2019 yılında boşanan, uzun süredir MS hastalığı ile mücadele eden ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, son dönemde zor günlerden geçiyor.

İlginç söylemleri ve dikkat çeken paylaşımlarıyla magazin dünyasının en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Ortaç, kadınları hedef alan söylemleriyle tepkileri üzerine toplamıştı.

Şarkıcı bu kez de arabada hüngür hüngür ağladığı anlarla gündem oldu.

Serdar Ortaç, arabada giderken boşandığı eşi Chloe Loughnan'a yazdığı şarkıyı dinleyip gözyaşlarına boğuldu.

CHLOE LOUGHNAN'I UNUTAMIYOR!

Şarkıcı Serdar Ortaç, 5 yıl evli kaldığı, İrlandalı model Chloe Loughnan'ı unutamıyor.

Ortaç katıldığı bir programda, ayrılık sonrası eski eşi için şarkılar yazdığını söylemişti.

Ünlü popçu, şöyle konuşmuştu:

"Hayatımın 8 senesi Chloe ile geçti. Ayrıldıktan sonra birkaç şarkı yazdım.

Mesela şunu yazdım; 'Söyle ona, rahat etsin ben yokken. Suya yazdım ismini, silin gitsin. Başlamadan bitsin her şey vakit varken, lütfen artık mutlu sonla bu film bitsin."

Öte yandan Serdar Ortaç, son dönemde yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme geliyor. Ortaç, son olarak canlı yayında kadınları hedef alan sözleri ile bir kez daha adından söz ettirmişti.

İrlandalı manken Chloe Loughnan ile 2014'de dünyaevine giren şarkıcı Serdar Ortaç, 2019 yılında bu evliliğini anlaşmalı olarak sonlandırmıştı.

Biten evliliğinin ardından eşine nafaka ödeyemediği iddia edilen ve haciz kararıyla şoke olan Ortaç, son olarak kadınları hedef alan çıkışıyla gündeme bomba gibi düşmüştü.

Şimdilerde TikTok'ta açtığı canlı yayınlarla gündem olan ünlü popçu, yaptığı açıklamalarla izleyenleri bir kez daha şaşırtmıştı.

Daha önce de çeşitli açıklamalar ile dikkatleri üzerine çeken Ortaç, bu sefer kadınlara dair sözleri büyük tepki çekmişti.

Ortaç, bu açıklamaları yaparken eski karısını da pas geçmemişti.

"İKİ TANE GÖĞSÜ VAR DİYE..."

"Eşitlik diye diye başımıza çıktınız! İpleri bu kadar vermeyin lan ayıp yazık lan erkeklere ben verdim eski karıma tüm ipleri ne oldu ağzıma s..tı. Ne oldu iki tane göğsü var diye" diyen Serdar Ortaç'ın sözlerinden erkekler de nasibini almıştı.

"EVRENİ YARATAN ERKEKLER"

Serdar Ortaç konuşmasının devamında, "Erkeklerin ağzına s..tınız. Aciz erkekler eli nefsinde herifler yazıklar olsun size. Siz erkeksiniz oğlum evreni yaratan sizsiniz.

Sevdiğim kadın bana diyor ki 'Bodrum'a gideceğim tatile' ulan sen beni sevsen 3 gün boşluğumuz var gitmezsin yanımda kalırsın lan...

Annemi dinleyip Rizeli ya da Urfalı bir kadın alsaydım, bitseydi bu işkence… Ben modern kadın istemiyorum ki" demişti.

2014 yılında evlenen Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan 2019'da anlaşmalı olarak boşanmıştı.

Pandemi döneminde eşine nafaka ödeyemeyen Ortaç, haciz kararıyla şoke olmuştu.
Ünlü şarkıcı, boşandığı eski eşi Chloe Loughnan'a 700 bin TL nafaka ödediğini, buna rağmen dava açtığını ve evine haciz getirttiğini söylemişti.

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı