Penelope Cruz'u sevişme sahnesine zorlamışlar!

Magazin haberleri... Ünlü İspanyol aktris Penelope Cruz, ilk oyunculu deneyimi için çekimlere gittiğinde senaryoda olmamasına rağmen sevişme sahneleri eklendiğini söyledi. O dönem 20 yaşında olduğunu ve buna hazır olmadığını belirten Cruz, rolü kaybetme pahasına da olsa buna karşı çıktığını söyledi.

Editör: Şevket Arslan | 17 Aralık 2023 Pazar 16:54 - Güncelleme: 17 Aralık 2023 Pazar 16:54

İspanyolca yapımların ve Hollywood'un en güzel aktrislerinden olan Penelope Cruz, yıllar sonra başına gelen üzücü olayı anlattı. İspanyol aktör Javier Bardem'le evli olan Cruz, oyunculuğa adım atmak istediği dönemde talihsiz bir olay yaşadığını belirtti. Henüz 20 yaşındayken bir filmin deneme çekimlerine giden Penelope Cruz, senaryoda olmadığo halde kendisine birkaç tane sevişme sahnesi çekileceğinin söylendiğini belirtti.

SONRADAN SÖYLEMİŞLER
Güzel aktris yaşadıklarını şöyle anlattı: "Yönetmen, 'Birkaç sevişme sahnesi yapacağınızı belirten bu maddeyi imzalamanız gerekiyor' dedi. Buna çok şaşırdım çünkü daha önce senaryoda yoktu. Los Angeles'da tek başımaydım ve 'Anlamıyorum ama bu senaryo bir yıldır bendeydi ve öyle bir sahne yoktu' dedim. O oyunu sevmedim, 14 saatlik uçuştan sonra bana söylenmesinden hoşlanmadım." dedi.

SÖZLEŞMEYİ İMZALAMADI
"Hayır imzalamıyorum" diyerek teklifi reddettiğini söyleyen Penelope Cruz, bunun üzerine deneme çekimine alınmayacağının söylendiğini belirtti. Cruz şöyle devam etti: “Odaya girdim ve çok az İngilizce konuşuyordum ama o gün bir nedenden dolayı İngilizce konuşabiliyordum. Dedim ki, ‘Dinle, ailemin bana öğrettiği değerler benim için çok şey ifade ediyor ve bu bir sınav. Bu sahneleri yapmak doğru ya da yanlış değil. Sorun, uçağa binmeden önce bana söylemediğiniz ve bana farklı bir senaryo gönderdiğiniz etik meseledir. Ama bir hafta önce bana gönderdiğiniz senaryonun testini yapmak istiyorum.' dedim."

“Ekran testini yapmama izin vereceklerini yüzlerinden biliyordum çünkü haklı olduğumu biliyorlardı. Filmi alamayacağımı biliyordum çünkü yönetmen imzalamadığım için çok kızmıştı."

"ONURUM VE DEĞERLERİM VAR"
Penelope bunun şimdiye kadar verdiği en iyi karar olduğunu söyleyerek, “Bu bir güç meselesiydi ve hiç gücüm yoktu ama benim onurum ve değerlerim vardı. Çok üzücüydü. Hatırlıyorum, İspanya'ya dönüş uçuşunda doğru şeyi yaptığımı biliyordum. Kariyerimde yaptığım bir şeyden hayatımda en çok gurur duyduğum dönemdi." dedi.

"ROLÜ ALAMADIM AMA UMRUMDA DEĞİL"
Cruz, "Aşk sahneleri ya da sevişme sahneleri olan başka sahneler de yapmak zorundaydım, zor bir şey değildi ama o anda hazır değildim ve bu benim için gurur verici bir an oldu. Kendimle en iyi arkadaş olmamı sağladı. Rolü alamadım ve umurumda da değildi." ifadelerini kullandı.

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı