Oğuzhan Koç'tan Demet Özdemir itirafı

Demet Özdemir’le olan evliliği çok kısa süren Oğuzhan Koç, bu konuda ilk kez konuştu ve arkadaşı Eser Yenenler’e oldukça samimi itiraflarda bulundu: Yaşadıklarımdan çıkarılacak bir sürü ders var. Mutlaka almışımdır. Daha sonra alacağım, öğreneceğim bir şeyler de vardır… Daha sonra farkına varacaklarım olabilir. Ama hayatta bunlar var. Bazı şeyler var. Hakikaten ‘Bu benim başıma gelmez, benim planlarım belli’ diyorsun… Ama olmuyor, itiraf ediyorum başarısız oldum”

Editör: Şevket Arslan | 19 Ağustos 2023 Cumartesi 15:47 - Güncelleme: 19 Ağustos 2023 Cumartesi 15:48

Ünlü isim, Özdemir'le olan evliliğine dair yaptığı açıklama ile herkesi büyük bir şaşkınlığa uğrattı. Şarkıcı Oğuzhan Koç ve oyuncu Demet Özdemir, Ağustos 2022'de dünyaevine girmiş ve ancak 5 ay sonra, 8 Mayıs'ta tek celsede boşanmışlardı. Bu ani ve kısa süren evlilikleriyle sık sık magazin gündemine gelmeye devam ediyorlar.

"GÖZDE BİR DULUM"
Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç, yakın arkadaşı Eser Yenenler'in Youtube programına konuk olarak, Demet Özdemir'le olan evlilikleriyle ilgili ilk kez konuştu. Yenenler'in "Hocam dulsun, bu denir mi? Bayağı bir düşündüm de…" yorumuna cevap veren Koç, konuyla ilgili sessizliğini bozarak "Evet, dulum… Gözde bir dulum" açıklamasını yaptı.

Daha sonra Eser Yenenler, Oğuzhan Koç'a yönelterek, "Nasıl hissediyorsun, bir şey yaşadın. Bir şeyler yaşandı. Şimdi kendi kariyerine devam ediyorsun. Kendi içinde hissettiğin bir rahatsızlık var mı? Mesela bir başarısızlık ya da kendi içinde bir sorun… Ben seni yazın da gördüm, enerjin çok iyi görünüyordu, ama bu durum senin üzerinde nasıl etki yarattı?" şeklinde bir soru sordu.

Oğuzhan Koç, bu soruya şu şekilde yanıt verdi: "Bir tek şey var. Hayatınla ilgili bir plan yapıyorsun ve o plan işlemediğinde, başarısız olduğunda bir süre bu his geliyor. Plan yaparız, başarısız oluruz, başarısız olduk hissi geliyor. İkisi karşılıklı geliyor."

BOYU İLE İLGİLİ ŞAŞIRTICI AÇIKLAMA
Boyuna dair sıkça konuşulan Oğuzhan Koç, boyu hakkında da açıklamalarda bulundu. Genellikle boyunun 1.70 olduğu bilinen ünlü isim, şunları söyledi: "Kısa değilim, boyum 1.75. Ülke ortalaması 1.70 falan olması lazım. Bu ayakkabıları giyince 1.80 oldum."

Eser Yenenler'in "Bu süreç sana yeni kararlar aldırdı mı?" sorusuna ünlü isim şu şekilde cevap verdi: "Tabii ki, bu ciddi ve önemli bir konu olduğu için bu durumdan alınacak ve çıkarılacak dersler kesinlikle var. Şimdi alıyorum, ileride de alacağım ve öğreneceğim şeyler olacaktır. Hayatta böyle şeyler var. Planlarımızı yapıyoruz ve bazen bu planlar işlemiyor, hatta bazen ölüm bile planımızın içinde yer alıyor. Bu yüzden, 'Bu bana gelmez, benim hayatım böyle olmaz' dediğimiz şeyler gerçekleşebilir. Hepimiz ölümsüz değiliz ve ölüm de kaçınılmaz. Bu tür durumlarla karşılaştığımızda şaşırmıyoruz. Yaşadığımız her anı değerli kılmak gerekiyor. Bu deneyimden çok şey öğrendim ve yaşadıklarımızın hepsi birer ders. İyi ki böyle bir deneyim yaşadık, iyi ki bu tecrübeyi edindik. Hayatımız devam ediyor ve her şey yolunda...

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı