Nihayet! Karısını donsuz dolaştıran Kanye West’e ceza geliyor

2024 yılında kapısına pantolon giydirmeyeceğini açıklayan Kanye Westin eşi Bianca Censori bir kez daha iç çamaşırını çıkardı ve toplum içinde tamamen transparan siyah bir elbise giydi. Yetkililer hapis ve para cezası için harekete geçti

Editör: Hamdi Askar | 2 Mart 2024 Cumartesi 11:00 - Güncelleme: 2 Mart 2024 Cumartesi 11:13
Kaynak: ERAYCAN ERGİNBAŞ
1 / 14

Bianca, Paris'teki bir restoranda ünlü rapçi Kanye West sevgi dolu bir gösteri yaparken fotoğraflandı. Çift, Işıklar Şehri'ndeki Türk restoranı Ferdi’de görüntülendiklerinde birbirlerinden uzak duramadı.

2 / 14

29 yaşındaki Bianca, müstehcen siyah bir elbise ve bir çift şeffaf çorap giyerken hayal gücüne çok az şey bıraktı. Avustralya yerlisi kısa saçlarını ıslak bir görünüme kavuşturdu.

3 / 14

Altın küpelerle süslendi ve yüzüklerini parmaklarına taktı. 46 yaşındaki Kanye, siyah bir tişört ve ona uygun bir pantolon giyerken sıradan bir görünüm elde etti.

4 / 14

Bianca, kısa bir kürk manto giyerken ganimetini açığa çıkardı. Kanye'nin karısı, Fransa'daki romantik akşam yemeğinde iç çamaşırı giymeyi tercih etmediği için ağır bir para cezası veya hapis cezasıyla karşı karşıya kalabilir.

5 / 14

Yeni ceza kanununun 222-32. maddelerine göre, kamuya açık alanda caka satarak özel bölgelerini sergileyen yıldızın "cinsel teşhir" eylemi ona 15.000 Euro (16.256 $) para cezasına veya bir yıl hapis cezasına mal olabilir.

6 / 14

Bianca, Aralık 2022'de rapçiyle evlendiğinden beri kanunla sorunlar yaşadı.

7 / 14

Ağustos 2023'te eleştirmenler, Bianca'nın İtalya'da kıyafetlerini açığa vurması nedeniyle kamuya açık ahlaksızlıktan dolayı para cezasına çarptırılmasını talep etti.

8 / 14

Yeezy tasarımcısı olan Bianca Censori, rap şarkıcısıyla akşam yemeğinde transparan çıplak bir “catsuit” giyerek hayranlarını şok etti.

9 / 14

Daily Mail Australia tarafından elde edilen fotoğraflarda Bianca, inanılmaz derecede şehvetli kıyafetiyle meme uçlarını gösterdi. Avustralyalı mimar Bianca, bir noktada göğüs dekoltesini siyah çapraz askılı bir çantayla kapattı.

10 / 14

Hayranlar, İtalya'nın Amerika Birleşik Devletleri'nden çok daha muhafazakar bir ülke olduğuna dikkat çekti ve yetkililerden Ye'nin partnerine açıklayıcı görünüşü nedeniyle para cezası vermesi için yalvardı.

11 / 14

Bazıları Bianca'nın ülkedeki kıyafetinin "kamuya açık ahlaksızlık" teşkil ettiğini savundu.

12 / 14

İtalya'da, uygunsuz kıyafet de dahil olmak üzere "kamu ahlakına aykırı" davranışlar, 5.000 ila 10.000 Avro veya 10.848 ABD Dolarına kadar ağır para cezasıyla cezalandırılıyor.

13 / 14

Haftalar sonra çift, Venedik'te bir teknedeyken halka açık eylemleri nedeniyle bir yaptırımla karşı karşıya kaldı.

14 / 14

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı