Melisa Aslı Pamuk'un aşkı kanıtlandı! Sır gibi sakladığı futbolcu sevgilisi bakın kim çıktı...

Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, özel hayatıyla sıkça magazin basınının ilgi odağı olmuş tanınmış isimler arasında yer almaktadır. Bir dönem Fenerbahçeli futbolcu Altay Bayındır ile ilişki dedikodularıyla anılan Pamuk'un, kalbini farklı bir futbolcuya kaptırdığı haberi gün yüzüne çıktı. Gizlice yaşadıkları aşkı paylaşmayan çift, sonunda ilişkilerini açıkladı. İşte detaylar...

Editör: Hande Durmaz | 7 Ağustos 2023 Pazartesi 14:56 - Güncelleme: 7 Ağustos 2023 Pazartesi 14:56

Melisa Aslı Pamuk, iş dünyasındaki başarısının yanı sıra aşk hayatıyla da medyanın dikkatini çekmeye devam ediyor. Arada sırada ünlü isimlerle anılan Pamuk'un gerçek aşkı sonunda gün yüzüne çıktı. Şu günlerde Fransız futbol takımı Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı, Melisa Aslı Pamuk'un fotoğrafını kalp emojisiyle paylaşarak ilişkilerini açıkladı.

MELİSA ASLI PAMUK'UN AŞKI KANITLANDI!

Fox TV'de yayınlanan "EGO" dizisiyle son kez ekranlara gelen Melisa Aslı Pamuk, bir süredir kameralardan uzak bir hayat sürdürüyordu.

Ünlü oyuncu, aşk haberleriyle gündeme gelmiş olmasına rağmen, adının geçtiği kişilerle ilgili hiçbir açıklama yapmayarak ve soruları yanıtlamayarak sessiz kalmıştı.

Son dönemde Trabzonspor'un eski futbolcusu Yusuf Yazıcı ile ilişkilendirilen Melisa Aslı Pamuk, sessizliğini korumaya devam ederken, Yusuf Yazıcı'dan beklenmedik bir adım geldi.

 

ÜST ÜSTE ÜÇ YENİ PROJE!

Melisa Aslı Pamuk, üst üste üç film projesiyle geliyor. Sen Büyümeye Bak filminin ardından, önce Hollanda'da ve ardından İstanbul'da iki farklı filmde daha yer alacak.
 
Melisa Aslı Pamuk, Taff Pictures imzalı "Sen Büyümeye Bak" filminde, geçen ay partneri Kaan Urgancıoğlu ile sete çıktı. 
 
 
Ağustos ortasında filmin çekimlerini tamamlayacak olan bu yetenekli oyuncu, daha sonra doğup büyüdüğü Hollanda'ya yol alacak. 
 
Pamuk, Sinan Eroğlu'nun yazıp yöneteceği "Scotoe" adlı filmde ise başrolü Sinan Eroğlu ve Muhammed Chaara ile paylaşacak.
 
Sonrasında, Melisa Aslı Pamuk, eylül ayında "Cem Karaca'nın Gözyaşları" filminde, efsane rockçı Cem Karaca'nın eşlerinden Feride Balkan karakterine hayat verecek.
 
 İç giyim sektörünün önde gelen markası Suwen'in reklam yüzü olan bu yetenekli oyuncu, aynı zamanda dünya çapında tanınmış bir mücevher markasının Türkiye'deki temsilcisi olarak da yer alacak.
 

 

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Yine birbirine girdiler: 'Mahkemeyi oyalıyor'

Yine birbirine girdiler: 'Mahkemeyi oyalıyor'

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'dan after parti

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'dan after parti