Kısmetse Olur'un Aybükesi programı deşifre etti! Ahlak dışı..

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programının ilk sezonuna katılan fenomen Aybüke Çangal'dan programlarla ilgili korkunç itiraflar geldi. Aybüke Çangal adeta programı deşifre etti. İşte ayrıntılar..

Editör: Eraycan Erginbaş | 1 Mart 2024 Cuma 15:52 - Güncelleme: 1 Mart 2024 Cuma 15:54
Kaynak: haber merkezi
1 / 10

Ağır baskı altında çalıştığını ve tehdit edildiğini söyleyen Aybüke Çangal'ın anlattıkları şok etkisi yarattı.

2 / 10

"Kısmetse olur: Aşkın Gücü" yarışmasının ilk sezonunda yer alan yarışmacı fenomen Aybüke Çangal İç Yapımlar Film Programları yapım şirketine dava açtı.

3 / 10

Programdan kendi isteğiyle ayrılan fenomen Aybüke Çangal İstanbul Fikri Sinai Haklar hukuk Mahkemesi'ne başvurarak "Sözleşme maddelerinin kesin hükümsüzlüğünün tespiti" davası açarak dilekçesinde yaşadıklarını anlattı.

4 / 10

Sabah Gazetesi'nde yayınlanan habere göre yarışmaya katılım sürecinde ağır şartlar içeren sözleşmeyi okumasına fırsat verilmeden imzalatıldığını söyleyen Aybüke Çangal, çekimlerle birlikte ahlak dışı taleplerin ve baskıların başladığını dilekçesinde açıkladı.

5 / 10

İŞTE AYBÜKE ÇANGAL'IN AÇIKLAMALARI

Diğer yarışmacılar tarafından program içerisinde tehdit edildiğini, sunucu tarafından azarlandığını ve reyting için yapım şirketinin müdahale etmediği anlattı.

6 / 10

Aybüke Çangal, yarışmada nasıl davranacağına dair yapımcılar tarafından talimatlar verildiğini, yarışmadan ayrıldıktan sonra hakkında olumsuz ve karalayıcı konuşmalar yapıldığını dilekçesinde açıkladı.

7 / 10

Aybüke Çangal "Günde 18 saat çalıştırıldım. Yemek verilmedi. Her gün 2-3 bölüm çekiyorduk. Ağır şartlara ve baskılara rağmen para verilmiyordu" ifadelerine yer verdi.

8 / 10

Yarışmanın hapis hayatından beter hale geldiğini söyleyen Aybüke Çangal, devam etmek için bir sebep bulamadığı için yarışmadan ayrılma kararı aldığını ve bunu yapım şirketiyle birçok kez paylaştığını dilekçesinde belirtti.

9 / 10

Aybüke Çangal, iddia edildiği gibi bir anda programdan ayrılmadığını vurguladı.

Ayrıldıktan sonra yapım şirketinin kendisine gönderdiği ihtarnamede, dijital platformlardaki tüm hesaplarının kapatılmasını ve buradan elde edilen gelirlerin istedikleri ileri süren Aybüke Çangal, "Beni bütünüyle yok etmek ve gelirime ortak olmaya çalışıyorlar" yanıtını verdi.

10 / 10

Genç fenomen, sözleşmedeki bazı maddelerin hukuka uygun olmadıkları oldukları gerekçesiyle iptalini istedi.

O maddelerde, yarışmacıların 3 yıl boyunca izin alınmadan ücret karşılığı herhangi bir projede yer alamayacakları, yapımcı tarafından onaylana projelerde ise pay alacakları aksi halde cezai şart miktarının ödeneceği yer alıyor.

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı