Kim Kardashian’ın telefonundan neler çıktı neler?

Kim Kardashian, telefonunda bulunan iki uygulamanın yayınlanmasının ardından hayranları çok heyecanlandı. Zira Kim Kardashian'ın telefonunda hem eleştirmenlerinin hem de hayranlarının dikkatini çeken uygulamalar var.

Editör: Hamdi Askar | 13 Mart 2024 Çarşamba 16:49 - Güncelleme: 13 Mart 2024 Çarşamba 17:53
Kaynak: ERAYCAN ERGİNBAŞ
1 / 14

İnternet dedektifleri, “Hulu yıldızı”nın cep telefonunu tuttuğu bir fotoğrafın internette dolaşmasının ardından cep telefonunda belirli uygulama simgelerini fark etti.

2 / 14

Fotoğrafta 43 yaşındaki Kim, bir elinde iPhone'unu tutarken diğer eliyle büyük güneş gözlüğünün yanında duruyordu.

3 / 14

Yakınlaştırılmış resimde, dört çocuklu annenin telefonunun kilidi açık görünüyordu çünkü ekran, yüklediği tüm uygulamaları yansıtıyordu.

4 / 14

Kardashian hayranları, Keeping Up With The Kardashian mezununun telefonuna Wattpad ve Reddit uygulamalarının indirildiğini fark etti.

5 / 14

Hayranlarının birçoğu gözlemlerini Reddit'teki bir başlıkta ele aldı. Pek çok kişi onun müstehcen orijinal hikayeleri ile bilinen bir hayran kurgu sitesi olan Wattpad'e olan ilgisini merak ediyordu.

6 / 14

Bir hayran, "Beni hangisinin daha çok şaşırttığını bilmiyorum. [Reddit] veya Wattpad. Ne kadar müstehcen fanfic okuyor" dedi.

7 / 14

Bir diğeri şöyle sordu: "Kimmy hangi fanficleri okuyorsun?" Başka biri şaka yaptı: "Ha! Yakalanmış." İkinci bir kişi itiraf etti: "Kendimi... mahvolmuş falan gibi hissediyorum"

8 / 14

Reddit'te bahsi geçen fotoğraf, Skims'in kurucusu Kim’in parmaklarında alçı olduğu için yakın zamanda çekilmiş gibi görünüyor.

9 / 14

Yaraları ilk kez Şubat ayı başlarında paparazzilerin onu oğlu Saint West'in Los Angeles, Kaliforniya'daki basketbol maçında yakalamasının ardından manşetlere çıktı.

10 / 14

11 / 14

Realite yıldızı, zayıflamış kıvrımlarını gizleyen şık siyah tek renkli bir takım giymişti. Kim, şık bir sweatshirt'ün üzerine büyük beden bir deri şişme ceket giymişti ve bol alt kısmı botlarının topuklarını kapatıyordu.

12 / 14

Her zaman olduğu gibi, bir çift güneş gözlüğü takmıştı. Ancak her zamankinden farklı olarak Kim, sakatlığının iyileşme sürecindeydi.

13 / 14

Dört çocuklu annenin iki parmağı kalın alçıya sarılıydı. Kırık parmaklarla Saint'in maçına gitmeden önce, eski kocası ve Saint'in babası 46 yaşındaki Kanye West'in de katıldığı bir maça katılmak zorunda kaldı.

14 / 14

Kanye aynı zamanda Kim'in diğer üç çocuğunun da babası: North (10), Chicago (6) ve Psalm (4).

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı