Icardi 3 mankenle alem yaptı! Wanda Nara affetti

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi iddiaya göre yine kaçamak yapmak istedi yine eline yüzüne bulaştırdı. Eşi Wanda Nara'nın yorumu ise çok manidar oldu.

Editör: Şevket Arslan | 10 Eylül 2023 Pazar 09:59 - Güncelleme: 10 Eylül 2023 Pazar 09:59

Galatasaray'ın süper starı Mauro Icardi sürekli olarak olayların adamı olmaya devam ediyor… bu kez de İspanyollar, Arjantinli yıldızın bir gece kulübüne 3 mankenle giderek eşi Wanda Nara’yı aldattığı haberini yaptı.

Super Deporte’nin haberine göre; Mauro Icardi VIP standında arkadaşlarıyla eğlenmek için bir gece kulübüne gitti. Ona üç model eşlik ediyordu. Birisi içeriden haber uçurdu, dedikodu yayıldı ve kameralar kulübe geldi.

HALK TOPLANINCA ICARDİ TEHLİKEYİ ANLADI

Gelen kameralar ve gazetecileri görüp yaşanan kargaşaya tanık olmak için insanlar toplanmaya başlayınca, olayın farkına varan Icardi tek başına kaçmaya karar verdi. Ama kimseyi kandıramadı.

EŞİ WANDA NARA AÇIKLAMA YAPTI

Bu olayın ardından Wanda Nara bir açıklama yapmak zorunda kaldı:

* Neredeyse on yıldır evliyiz. Şanslıyım, onu biliyorum. Umalım ki bu aşk bir ömür sürsün. Bana kulüpte bana aşık olmadı, pijamalarımla tereyağlı ve parmesanlı makarna yaparken aşık oldu.

KARŞILIKLI ALDATMALARIYLA MEŞHUR ÇİFT

Bilindiği gibi Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara'nın aşkı yine bir aldatma hikayesiyle başlamıştı. Nara, çocuklarının babası Maxi Lopez’i Icardi ile aldatmış ve çift boşanmıştı. Sonrasında Icardi ile evlenmişti ancak bu kez de Arjantinli futbolcu eşi Wanda Nara’yı birçok kez aldattığı ortaya çıkmıştı. Ancak her defasında çift barışıp yoluna devam etti.

NARA DA ICARDI'Yİ ALDATTI İDDİASI

Asıl bombayı ise Arjantin basını patlattı. Wanda Nara’nın eşini güvenlik görevlisiyle aldattığını yazdı. Ülke basını, Nara’nın yanında birçok kez objektiflere görülen Augustin Longueira ile ilişki yaşadığını iddia etti. O zamanlar PSG forması giyen Arjantinli yıldız korumayı işten attı ve zaman içinde karısını affetti.

GEÇTİĞİMİZ YIL DA AYRILMIŞLARDI

Bilindiği gibi Icardi ile Wanda Nara geçtiğimiz yıl da yine ayrılmıştı. O zamanki ayrılığın nedeni olarak da Arjantinli yıldızın çapkınlığı olduğu iddia edilmişti. Hatta Nara Icardi'yi silmiş eski eşini takibe başlamıştı. Icardi'nin de ülkesine kadar giderek eşinin gönlünü almaya çalışması, hatta kapılardan içeri alınmaması ve Nara'nın korumaları tarafından dövülmesi iddiaları da haftalarca gündemi meşgul etmişti.

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı