Hande Sarıoğlu, Ayşe Hatun Önal'ın hastalığını ifşaladı

Magazin haberleri | Ayşe Hatun Önal'ın 'Kocam' notuyla paylaşıp sildiği Mehmet Ali Çebi ile olan fotoğrafı magazin dünyasını sallamıştı. Hande Sarıoğlu, Ayşe Hatun Önal ile ilgili yeni bir iddia ortaya attı.

Editör: Eraycan Erginbaş | 5 Nisan 2024 Cuma 14:56 - Güncelleme: 5 Nisan 2024 Cuma 15:02
Kaynak: haber merkezi
1 / 6

Ayşe Hatun Önal'ın 'Kocam' notuyla paylaşıp sildiği Mehmet Ali Çebi ile olan fotoğrafı magazin dünyasını sallamıştı. Hande Sarıoğlu, Ayşe Hatun Önal ile ilgili yeni bir iddia ortaya attı.

2 / 6

Ayşe Hatun Önal, geçitğimiz günlerde Instagram hesabından erkek arkadaşı ile bir kare paylaşıp ‘’Kocam benim cok seviyorum seni’’ notunu düştü. Aynı kareyi hesabın 'hikayeler' kısmından da paylaşmıştı.

3 / 6

Fotoğrafın altına çok sayıda tebrik yorumları yapıldı ve ünlü ismin evlendiği düşünüldü. Fakat Ayşe Hatun Önal kısa bir süre paylaşımı sildi. Tüm bunların ardından gerçek herkesin ağzını açık bıraktı.

4 / 6

Söylemezsem Olmaz sunucularından Hande Sarıoğlu, Ayşe Hatun Önal'ın paylaşımındaki kişinin Mehmet Ali Çebi olduğunu ve 2020 yılında oyuncu Selin Demiratar ile evlendiğini ileri sürdü. Hande Sarıoğlu; "O başkasının kocası, senin kocan değil. Sen şuan metressin pardon da. Ayşe Hatun Önal ile Mehmet Ali Çebi yıllar önce aşk yaşamıştı. Daha sonra Çebi, Selin Demiratar ile evlenmişti. Bunun bir usulü olmalı. Mehmet Ali Çebi'nin gidip boşanması lazım iki kişinin kocası olamazsın" demişti.

5 / 6

Olayın muhattapları tarafından henüz bir açıklama gelmezken, Hande Sarıoğlu yeni iddialarıyla gündeme oturdu. Hande Sarıoğlu; "Ayşe Hatun Önal'ın Şizofrenik şekilde, akıl tutulması yaşadığı şekilde paylaştığı bu fotoğraf hakkında yeni bilgiler var. Mevzu neymiş biliyor musunuz? Mehmet Ali Çebi ile Selin Demiratar çok mutlular. Aralarında gayet çok güzel bir aşk ve evlilik var. Buradaki konumuz şu Ayşe Hatun Önal şizofrenik şekilde eski sevgilisini paylaştı ve bu fotoğraf eski bir fotoğraf. Asla şu an aralarında bir ilişki yok. Yasak ilişki yok. Bu mevzudan Mehmet Ali Çebi'nin haberi bile yok.' ifadelerini kullandı.

6 / 6

Ayşe Hatun Önal'ın arkadaşlarından mesajlar aldığını söyleyen sunucu, Önal'ın kendi kendine konuştuğunu, hayali kişilerle konuştuğunu, demans hastalığı yaşadığını iddia etti.

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı