Estetik kervanına, Seda Sayan'ın ablası da katıldı! Nursel Sayan'ı kimse tanıyamadı...

Estetik müdehale kervanına Seda Sayan’ın ablası da katıldı. Ünlü sanatçının ablası Nursel Sayan, geçirdiği estetik operasyon sonrası kimse tanıyamadı. İşte Nursel Sayan’ın yeni hali…

Editör: Hande Durmaz | 21 Kasım 2023 Salı 10:15 - Güncelleme: 21 Kasım 2023 Salı 10:15
Kaynak: ODATV

Sanatçı Seda Sayan, Çağlar Ökten'le evliliğinin yanı sıra yaptırdığı estetiklerle de konuşuluyor. Ancak şarkıcının bu kez ablası yaptırdığı estetikle gündeme oturdu. Yanlış müdahale sonucu yüzü deforme olan Nursel Sayan, bıçak altına yattı.

Yaptırdığı estetik müdahaleleri kimseden çekinmeden sosyal medya hesabında paylaşan Seda Sayan, sık sık bu müdahaleler sebebiyle magazin gündeminde konuşuluyor.

Seda Sayan’dan sonra ablası Nursel Sayan... Gençleşmek için bıçak altına yattı... Görenlerin tanıyamadığı Nursel Sayan'ın estetik ameliyat sonrası görüntüsü - Resim: 9

Geçirdiği estetik müdahaleler sebebiyle sık sık gündeme gelen Seda Sayan, bu halinden memnun olduğunu ve gerek gördüğü sürece bu operasyonlara devam edeceğini dile getiriyor.

Bildiğiniz üzere Kadırgalı Seda Bacımız, enişte Çağlar'ı da kendine benzetti ve geçtiğimiz aylarda ikili aynı anda estetik operasyon geçirdi.

Seda Sayan’dan sonra ablası Nursel Sayan... Gençleşmek için bıçak altına yattı... Görenlerin tanıyamadığı Nursel Sayan'ın estetik ameliyat sonrası görüntüsü - Resim: 10

Etrafında kendinden memnun olmayan sevdiklerinin 'yetiş bacım' serzenişlerine tepkisiz kalamayan Sayan, herkesten çok güvendiği estetik uzmanını büyük bir gururla önermeye başladı.

Seda Sayan'ın ablası Nursel Sayan Yıldız da estetik kervanına katıldı. Nursel Hanım aynı zamanda Esra Erol'da programının stüdyo şefi olarak çalışan Eda Gök'ün annesi.

Ünlü şarkıcı bu kez kendi estetikleriyle değil, ablası Nursel Sayan'ın estetikleriyle gündemde.

Seda Sayan’dan sonra ablası Nursel Sayan... Gençleşmek için bıçak altına yattı... Görenlerin tanıyamadığı Nursel Sayan'ın estetik ameliyat sonrası görüntüsü - Resim: 8

YANLIŞ MÜDAHALE SONUCU DEFORME OLMUŞTU

Nursel Hanım'ın geçirdiği yanlış operasyon sonrası yüzünde deformeler yaşadığı ortaya çıktı.

Bu sebeple kardeşi Seda Sayan'ın kapısını çalan Nursel Hanım, kardeşinin önerisiyle Sayan'ın bir çok operasyonunu gerçekleştiren estetik uzmanında aldı soluğu.

Kendisine seneler önce yapılan yanlış müdahale sonucu yüzü deforme olan Nursel Sayan, bıçak altına yattı.

Seda Sayan’dan sonra ablası Nursel Sayan... Gençleşmek için bıçak altına yattı... Görenlerin tanıyamadığı Nursel Sayan'ın estetik ameliyat sonrası görüntüsü - Resim: 7

GENÇLEŞMEK İÇİN ESTETİK OPERASYON GEÇİRDİ

Nursel Sayan aynı kardeşi Seda Sayan gibi gençleşmek için estetik operasyon geçirdi. Yüzünü gerdiren Nursel Sayan'ın sosyal medyada yayınladığı video takipçileri hayrete düşürdü.

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı