Emre Altuğ, Çağla Şıkel ile biten evliliği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu! ‘’6 ayımı aldı’’

2008 yılında dünyaevine giren Emre Altuğ ve Çağla Şıkel, 2015 yılında boşanmıştı. Biten evliliğin ardından farklı isimlerle anılan Altuğ ve Şıkel çifti özel hayatlarıyla ilgili hiç açıklama yapmamışlardı. Bir programa konuk olan Emre Altuğ, biten evliliğiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Editör: Hande Durmaz | 5 Ocak 2024 Cuma 14:34 - Güncelleme: 5 Ocak 2024 Cuma 14:34
Kaynak: ODATV

İki ünlü isim Emre Altuğ ve Çağla Şıkel, 2008 tarihinde dünyaevine girdi. Emre Altuğ ve Çağla Şıkel'in evliliğinden 2009 yılında ilk oğulları Hüseyin Kuzey Altuğ, 2 Mart 2012'de ise ikinci oğulları Uzay Tuncer Altuğ dünyaya geldi.

2015 yılında boşanan çift o tarihten itibaren farklı isimlerle anıldı.

BİTEN EVLİLİĞİ HAKKINDA AÇIKLAMALAR YAPTI

Bir programa konuk olan Emre Altuğ, Çağla Şıkel'le biten evliliği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"BECEREMEDİK…" Evliliğine dair de konuşan ünlü şarkıcı, "Bir kızgınlığım, küskünlüğüm de yok, ilk başta niye beceremedik diye takılmıştım bu beni bir süre oyaladı, sonra dedim ki onu beceremediysek bunu becerelim" dedi.

"6 AYIMI ALDI"

Ayrıca ünlü şarkıcı, "Egolarımızın esiri olmadık, kendimizi düşünmedik çocuklarımız ön planda oldu. Bir kişi olarak düşünmeye başlamam 6 ayımı aldı." ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Emre Altuğ, 2008 yılında hayatını birleştirdiği Çağla Şıkel ile 2015'te boşanmıştı. Bu ilişkiden Kuzey ve Uzay adında iki çocuğu olan sanatçı, son olarak aynı dizide rol aldığı Gözde Kansu ile aşk yaşadığı dedikodusuyla adından söz ettirmişti. Özel hayatı merak konusu olan Emre Altuğ'dan açıklama geldi.

'AŞK' AÇIKLAMASI

Uzun zamandır bir ilişkisi olmadığı hatırlatılan iki çocuk babası Emre Altuğ, "Yanınızda ne zaman birini göreceğiz?" sorusuna, "Doğru zamanda görürsünüz. Ben hazırım ama henüz böyle bir durum yok" yanıtını verdi.

KAFALARI KARIŞTIRDI

Dizide evli çifti canlandıran Emre Altuğ ve Gözde Kansu'nun bir dönem aşk yaşadığı ileri sürülmüştü.

"Dizi aşkı gerçeğe mi döndü?" sorusu magazin gündeminde dolaşırken Emre Altuğ ve Gözde Kansu, ısrarla arkadaş olduklarını açıklamıştı.

Emre Altuğ paylaşımında 'sus' işareti yaparken Gözde Kansu'nun ise neşeli olduğu görülmüştü.

EL ELE

Son olarak ise iki oyuncu Altın Kelebek gecesi el ele görüntülendi. Aşk yaşadıklarını her fırsatta yalanlayan ikili gecede Snobmagazin kameralarına takıldı. İkilinin Afra Saraçoğlunun yanına gelirken el ele olduğu anlar sosyal medyayı salladı. Oyuncular 'arkadaş' olarak mı yoksa 'sevgili' olarak mı el ele idi henüz bilinmiyor.
 

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı