Derin Talu plajda sere serpe uzandı!

Defne Samyeli'nin Eren Talu'dan olan küçük kızı Derin Talu sosyal medyadaki paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. İddialı ve cesur tarzıyla dikkat çeken ünlü isim bu defa bikinili pozlarını peş peşe paylaştı. Derin Talu'nun son paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Editör: Şevket Arslan | 19 Haziran 2023 Pazartesi 18:05 - Güncelleme: 19 Haziran 2023 Pazartesi 18:05

Son olarak sevgilisi Emircan Şahin'den şiddet gördüğü haberleriyle gündeme gelen Defne Samyeli'nin küçük kızı Derin Talu sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık adından söz ettiriyor. İddialı tarzıyla dikkat çeken ünlü isim Bodrum tatilinden karelerini takipçilerinin beğenisine sundu.

1 / 14

Plajda verdiği pozlarla dikkat çeken ünlü isim bikinili pozlarını peş peşe paylaştı. Derin Talu'nun son gönderisi beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

2 / 14

19 yaşındaki ünlü isme takipçileri; 'Yakıyor', 'Çok güzelsin', 'Harika görünüyorsun', 'Süpersin maşallah sana' gibi yorumlar yapıldı.

3 / 14

Derin Talu, Defne Samyeli ve Eren Talu'nun küçük kızıdır.

4 / 14

Çiftin evli kaldığı dönemlerde doğan Derin Talu, daha sonrasında yaşanan ayrılık ile birlikte anne ve babası ayrı bir şekilde büyüdü.

5 / 14

2003 yılında dünyaya gelen Derin Talu modayla ilgileniyor.

6 / 14

Defne Samyeli büyük kızı Deren gibi küçük kızı Derin'i de ABD pasaportuna sahip olması için New York'ta doğurdu.

7 / 14

İstanbul'da aldığı lise eğitimi sonrasında iyi bir kariyer planlaması için yurt dışında eğitim almak isteyen Derin Talu, Los Angeles'a gitti.

8 / 14

Sosyal medyayı aktif kullanan Derin Talu, düzgün fiziği ve güzelliğiyle adından söz ettiriyor.

9 / 14

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Derin Talu yine çok konuşulacak bir pozla gündem oldu. Siyah bikinisiyle sere serpe uzanan genç fenomen muhteşem fiziğini gözler önüne seren paylaşımla dikkat çekti...

10 / 14

Sosyal medyada sık sık cesur paylaşımlar yaparak adından söz ettiremeyi başaran Derin Talu yine gündem yarattı. Instagram hesabını aktif olarak kullanan genç fenomen muhteşem fiziğini ve güzelliğini gözler önüne serdi. Yaz sezonunu açan 19 yaşındaki güzelin birbirinden farklı bikinili pozları takipçilerinden büyük ilgi görüyor.

11 / 14

Bu yaza damgasını vuran isimlerden biri olmaya hazırlanan Defne Samyeli’nin kızı Derin Talu bikinili pozlarını peş peşe paylaşmaya başladı. Ünlü sunucu ve şarkıcı Defne Samyeli’nin küçük kızı olan Derin Talu siyah bikinisiyle objektif karşısına geçti. Instagram’da 241 bin takipçisi bulunan fenomenin cesur pozlarına binlerce beğeni geldi.

12 / 14

Sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Derin Talu’dan yeni bir paylaşım geldi. Siyah bikinisi ile koltuğa sere serpe uzanan 19 yaşındaki güzel düzgün fiziğiyle hayranlarını büyüledi. Siyah bikini takımıyla adeta fizik şovu yapan Derin Talu’nun bu paylaşımı sosyal medyada çok konuşuldu.

13 / 14

Ünlü sunucu ve şarkıcı Defne Samyeli’nin kendisi gibi güzel kızları yaz sezonunu açtıktan sonra gündemden düşmüyor. Son olarak Derin Talu’nun siyah bikinisiyle verdiği pozlar sosyal medyayı salladı. Instagram’da 241 bin takipçisi bulunan genç fenomenin düzgün fiziğini gözler önüne serdiği paylaşıma binlerce beğeni yapıldı.

14 / 14

HAYRANLARI GÜZELLİĞİNİ ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ

Derin Talu’nun hayranları bikinili pozlara kayıtsız kalmadı ve güzel fenomenin fiziğini öven yorumlarla öne çıktı. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Derin Talu’nun takipçileri “Annesinden daha güzel”, “Kadın inanılmaz cüretkar”, “Mutlu pazarlar kraliçe” ve “Bu kıza bitiyorum” gibi yorumlarda bulundu. Derin Talu’nun bikinili pozu kısa sürede 7 bine yakın beğeni topladı.


Etiketler:

Derin Talu
Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı