Chloe Loughnan'dan 'Serdar Ortaç takılarımı çaldı' iddiası

Son dönemde sosyal medyada yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen şarkıcı Serdar Ortaç hakkında eski eşi katıldığı programda 'Serdar, takılarımı satıp, kumar oynuyordu' demişti. Serdar Ortaç kendisine yöneltilen suçlamanın ardından konuştu.

Editör: Şevket Arslan | 4 Eylül 2023 Pazartesi 18:32 - Güncelleme: 4 Eylül 2023 Pazartesi 18:32

Şimdilerde TikTok'ta açtığı canlı yayınlarla adından söz ettiren ünlü popçu Serdar Ortaç, geçtiğimiz hafta yine sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla gündem olmuştu. Kadınlara dair sözleri büyük tepki çeken 53 yaşındaki Ortaç, olaylı bir şekilde ayrıldığı eski eşi Chloe Loughnan'ı da hedef almıştı.

"Eşitlik diye diye başımıza çıktınız. İpleri bu kadar vermeyin kadınlara; ayıp, yazık lan erkeklere" diyen Ortaç, şöyle devam etmişti: 'Ben verdim eski karıma tüm ipleri, ne oldu? Ağzıma s..tı! İki tane göğsü var diye, o kadar.'

Ortaç, sonrasında açtığı bir başka yayında kendisine Loughnan hakkında soru soran bir takipçisine cevap vermiş ve; "Ne bileyim Chloe nerede, bana niye onu soruyorsunuz?

Kaç sene olmuş boşanalı. O gün arabada sinir krizi geçirdim, ondan öyle konuştum. Sinir krizi geçiremez miyim, insan değil miyim ben?" açıklamasında bulunmuştu.

Tüm bu açıklamalar karşısında uzun süre sessizliğini koruyan Chloe Loughnan, geçtiğimiz günlerde Esin Övet ve Timuçin Güner’in Youtube’da yayınlanan ‘Konuşa Konuşa’ programına konuk oldu ve şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Chloe Loughnan "Eski kocam kumarı benden daha çok sevdi. Kalkıyordum evde olmuyordu" dedi.

Chloe Loughnan ailesinin yanında İrlanda’ya döndüğü zamanlarda Serdar Ortaç'ın, kendisinin takılarını satıp kumar oynadığını iddia etti.

Ünlü popçu, Loughnan'ın "Takılarımı çaldı" iddiası ile ilgili Söylemezsem Olmaz'a konuştu. Ortaç; "Hepsini duydum... Umurumda değil. Yemin ederim tek umurumda olan konser" dedi. Chloe ile yeniden görüşüp görüşmeyeceği sorulması üzerine Ortaç, "Allah korusun" yanıtını verdi.

Eski eşi Chloe Loughnan hakkındaki açıklamaları uzun süre konuşulan Serdar Ortaç gönlünü kime kaptırdığını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde canlı yayın yapan şarkısını açan Ortaç, 'İnci, aşkım sana çalışıyorum. Ben İnci ile evleneceğim. Beraber öleceğiz. İnci'm benim aşkım benim' diyerek aşkını haykırdı.

Ortaç'a İnci'nin kim olduğu sorulunca 'Benim kızıl saçlı dansçım' yanıtı verdi. Ünlü şarkıcının canlı yayınına yorum yağdı. Ortaç'a; 'Evlen çok mutlu ol', 'Toparlan artık Serdar Ortaç', 'Senin hakkından İnci gelir' gibi yorumlar yapıldı. 2014 yılında evlenen Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan 2019'da anlaşmalı olarak boşanmıştı. Pandemi döneminde eşine nafaka ödeyemeyen Ortaç, haciz kararıyla şoke olmuştu. Ünlü şarkıcı, boşandığı eski eşi Chloe Loughnan'a 700 bin TL nafaka ödediğini, buna rağmen dava açtığını ve evine haciz getirttiğini söylemişti.

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı