Cansu Tosun’un babası, Serenay Sarıkaya’nın annesi için eşinden boşandı!

İki ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın annesi ve Cansu Tosun’un babasının yasak aşkı çok konuşulmuştu. Nişantaşı’nda yakalanan Ümran Seyhan ve Kenan Tosun’un yasak aşkını Kenan Tosun’un eşi ‘’Allah’a havale ediyorum’’ diyerek doğrulamıştı. Kenan Tosun yıllardır beraber olduğu eşi Serpil Tosun’u Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan için boşadı. İşte detaylar…

Editör: Hande Durmaz | 26 Aralık 2023 Salı 16:14 - Güncelleme: 26 Aralık 2023 Salı 16:14
Kaynak: ODATV

Geçtiğimiz günlerde magazin gündemi Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun'un ilişki yaşadığı haberiyle çalkalanmıştı. 

Yasak aşkta flaş bir gelişme yaşandı. Kenan Tosun, Serenay Sarıkaya'nın annesi için yıllardır aynı yastığa baş koyduğu eşinden boşandı.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan'ın, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda bir erkekle fotoğrafı sosyal medyada gündem olunca gizemli erkek merak edilmişti.

Serenay Sarıkaya’nın annesi ve Cansu Tosun'un babası Nişantaşı'nda yakalanmıştı... Eşinden boşandı - Resim: 9

Ümran Seyhan'ın yanındaki kişinin, genç oyuncu Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun olduğu ortaya çıkmıştı.

Aynı zamanda Ümran Seyhan, Kenan Tosun'un eşi Serpil Tosun ile de yakın dost...

Seyhan ile Tosun'un, Kaz Dağları'ndaki yazlıklarında kapı komşusu.

Yasak aşkın ortaya çıkmasının ardından hem eşinin hem de arkadaşının ihanetine uğrayan Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun, Müge ve Gülşen'le 2.Sayfa programına konuşmuştu.

"ALLAH'A HAVALE EDİYORUM"

Anne Serpil Tosun, iddiaların doğru olduğunu belirtmişti. Serpil Tosun, "Her şey doğru. Konuşacak bir durum yok. Onları Allah'a havale ediyorum." demişti.

'İhanet' haberleriyle gündeme gelen Kenan Tosun, eşi Serpil Tosun'dan boşandığını açıkladı.

BİR AY ÖNCE BOŞANDIK

"Müge ve Gülşen'le 2 Sayfa" programına konuşan Kenan Tosun evliliğinin bittiğini açıkladı.

"KİMSEDEN KAÇMIYORUZ"

Kenan Tosun, "1 ay önce boşandık. Kimsenin haberi yok. İlk defa söylüyorum. Anlaşmalı olarak boşandık. O konu kapandı. Zaten boşanma arifesine gelmişti bizim evliliğimiz. Ne konuşsak yanlış anlaşılır. Görüyorsunuz Ümran Hanımla beraber ve mutluyuz. Sizler bir şeyler yazıyorsunuz ama öyle bir şeyler yok. 3 aydır birlikte yaşıyoruz. Yerimiz belli. Kimseden kaçmıyoruz. Çocuklarla küslük yok. Olamaz da... Hiç görüşmez olur muyuz?" ifadelerini kullandı.

Serenay Sarıkaya’nın annesi ve Cansu Tosun'un babası Nişantaşı'nda yakalanmıştı... Eşinden boşandı - Resim: 6

ETRAFA GÜLÜCÜK SAÇTILAR

Son olarak yaşadıkları yasak aşk ile magazin gündeminden düşmeyen Kenan Tosun ile Ümran Seyhan, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Keyfilerinin yerinde olduğu gözlenen ikili, etrafa gülücük saçtı.

Öte yandan iki genç oyuncu Serenay Sarıkaya ile Cansu Tosun cephesinden gelecek açıklama ise merak konusu olmuştu. Serenay Sarıkaya annesinin yasak aşkı ile ilgili sorulara, "Benim bununla ilgili bir şey söylemem doğru olmaz" demişti.

Serenay Sarıkaya’nın annesi ve Cansu Tosun'un babası Nişantaşı'nda yakalanmıştı... Eşinden boşandı - Resim: 14

"BANA BENİMLE İLGİLİ SORULAR SORABİLİRSİNİZ"

Oyuncu Cansu Tosun'la karşılaşan muhabirler babasının yaşadığı yasak aşkı ünlü oyuncuya sordu. Soru karşısında gerilen Cansu Tosun, "Bu mesleği ben seçtim, bana benimle ilgili sorular sorabilirsiniz" dedi.

ÜMRAN SEYHAN KİMDİR?

Annesi Ümran Seyhan Serenay Sarıkaya henüz 6 yaşındayken Serenay'ın babası Mustafa Sarıkaya'dan boşanarak hayatını Antalya'da devam ettirmiş. O dönemlerde Antalya'da sık sık ev değiştiren Ümran Seyhan ve kızı Serenay Sarıkaya kızının gerek eğitim gerek sosyal hayatında her zaman en büyük destekleyicisi olmuş.

Kızı Serenay Sarıkaya'yı spora yazdırarak sporun hayatının her alanında olmasını sağlamış. Sarıkaya'nın annesi aktif olarak yaşam koçluğu yapıyor. Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan felsefe mezunu olup psiko terapi eğitimi de almış.
 

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı