Banu Alkan, Kylie Jenner’a açtı ağzını yumdu gözünü! Seni Taklitçi Kezban…

Afrodit Banu Alkan, Kylie Jenner’ın kendisini taklit ettiğini iddia ederek ‘Dünya Güzellerim Masada’ programında yeniden gündeme getirdi. Kylie Jenner’ın Saç uzunluğundan kumaş seçimine kadar her şeyi taklit ettiğini öne süren Banu Alkan yeniden gündem oldu.

Editör: Hande Durmaz | 8 Ocak 2024 Pazartesi 15:39 - Güncelleme: 8 Ocak 2024 Pazartesi 15:39
Kaynak: ODATV

Alkan, gençlik dönemlerinde çekilen pozlarını yayınlayarak, fotoğraflarda Jenner'ın kendisini taklit ettiğini öne sürdü.

Kylie Jenner'ın kendisini taklit ettiğini iddia ederek "Yeter artık, taklitçi kezban!" ifadelerini kullandı.

 Banu Alkan, sonrasında Jenner'ın kendisine mesaj attığını iddia ederek bir fotoğraf yayınladı.

Dünya Güzellerim Masada programında olay sözler... 'Taklitçi Kezban' dediği Kylie Jenner'a verdi veriştirdi: "Banu Alkan ile kendini yarattı" - Resim: 2

Alkan'ın yayınladığı mesajlarda, Jenner'ın "Yeter, kapa c¸eneni! Sen ve fanların su¨rekli beni etiketliyorsunuz. Egˆer bo¨yle devam ederseniz siz ve menajeriniz avukatımla ugˆras¸mak zorunda kalırsınız" yazdığı görüldü.

Bir grup sosyal medya kullanıcısı ise Jenner'ın Alkan'a gönderdiği mesajın gerçek olmadığını ve sahte olabileceğini iddia etti.

Alkan, bir dönem giydiği yeşil elbisesinin de taklit edildiğini öne sürerek, "Kumaşlarıma kadar, seçtiğim renklere kadar kopyacı Kezban" mesajını yayınladı.

Dünya Güzellerim Masada programında olay sözler... 'Taklitçi Kezban' dediği Kylie Jenner'a verdi veriştirdi: "Banu Alkan ile kendini yarattı" - Resim: 4

Banu Alkan'ın hayranları ise kıyafetlerin benzerliğine dikkat çekerek taklit olabileceğini düşündü.

Jenner'ın o kıyafetlerdeki benzerliğinde yanı sıra aynı renk tonlarını kullanması da dikkat çekti.

Öte yandan Kylie Jenner'ın, Banu Alkan'ın kıyafetlerine benzerliğin yanı sıra aynı pozları vermesi de dikkatlerden kaçmadı.

Dünya Güzellerim Masada programında olay sözler... 'Taklitçi Kezban' dediği Kylie Jenner'a verdi veriştirdi: "Banu Alkan ile kendini yarattı" - Resim: 14

"BANU ALKAN'LA KENDİNİ YARATTI"

Şu sıralar Bülent Ersoy ve Safiye Soyman ile bir Youtube programında boy gösteren Banu Alkan, Kylie Jenner hakkında yine verip veriştirdi. Alkan'ın kullandığı ifadeler ise şöyle:

"Banu Alkan'la kendini yarattı. Annesi bile beni takip etti. Ayrıca ben bunu çok evvel fark ettim ama menajerime biz konuşmayalım dedim. Gazeteler yazdı, köşe yazarları yazdı. O zaman 'şimdi oldu' dedik."

Dünya Güzellerim Masada programında olay sözler... 'Taklitçi Kezban' dediği Kylie Jenner'a verdi veriştirdi: "Banu Alkan ile kendini yarattı" - Resim: 7

"Ya bir bakıyorum aynı resim, aynı renkler, aynı kolyeler. Ama önce bir anlam veremedim. Ay ne tatlı diyordum, ne güzel diyordum."

"Bikinili, mayolu resmimi yayınlıyordum. Gidiyordu spor yapıyordu. Aynı Banu Alkan. Bana yazıyor. Aslında ben buna hiç sataşmayacaktım."

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı