Aslı Bekiroğlu yeni aşkını resmen ilan etti

Bir süredir ekranlardan uzak olan Aslı Bekiroğlu (27), kendisi gibi oyuncu olan Sinan Sicimoğlu (33) ile yeni bir aşka yelken açtı. İkili, sürpriz birlikteliklerini katıldıkları düğünde çekildikleri fotoğraflarla ilan ettiler.

Editör: Şevket Arslan | 4 Eylül 2023 Pazartesi 18:18 - Güncelleme: 4 Eylül 2023 Pazartesi 18:18

2021'de müzisyen Çağrı Telkıvıran ile aşk yaşayan, bir dönem Kubilay Aka ile adı aşk dedikodularına karışan, geçtiğimiz yıl ise DJ Tayfun Karaduman ile birlikteliğini sonlandıran oyuncu Aslı Bekiroğlu, yeni bir aşka yelken açtı.

lk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayımlanan Adı Mutluluk dizisi ile yaşayan, 'Beni Böyle Sev', 'İkimizin Yerine', 'Gülümse Yeter', 'Yol Arkadaşım', 'Jet Sosyete' gibi projelerde rol alan 27 yaşındaki güzel, gönlünü meslektaşı Sinan Sicimoğlu'na kaptırdı.

Televizyon kariyerine 2019 yılında başlayan Sicimoğlu'nun yer aldığı yapımlar arasında 'Kırmızı Oda', 'Aktris', 'Maviye Sürgün' ve 'La Casa de Raisa Vanessa' bulunuyor.

Sinan Sicimoğlu ile bir düğüne katılan ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, sevgilisiyle birlikte poz verdi.

YENİ AŞKINI DÜĞÜNDE DUYURDU
Çekilen fotoğrafları sosyal medya hesaplarından nazar boncuğu ve kalp emojileriyle birlikte paylaşan ünlü çift, sürpriz birlikteliklerini ilan etmiş oldu.

'O BENİM KOMŞUM'
Aslı Bekiroğlu, ağustos ayının başında bir arkadaşıyla görüntülenmiş ve "Sevgilisi yazmayın o benim komşum." demişti.

Çeşme ve Bodrum'da tatil yaptığını belirten Bekiroğlu, "Döndüm artık. Dijital platformda olacak iki diziyle görüşüyorum" açıklamasını yaptmıştı.

'ÇOK PAHALI OLDUĞU İÇİN İSTANBUL'A DÖNDÜM'
Tatil beldelerinin pahalı olduğunu belirten oyuncu, "Çok pahalı olduğu için döndüm. Çeşme ve Bodrum'da bir gece dışarı çıkınca canınız sıkılıyor. 1-2 hafta tatil yaptım" şeklinde konuşmuştu.

Geçtiğimiz aylarda Aslı Bekiroğlu, bir beach'te arkadaşları ile görüntülenmişti. Her sene olduğu gibi denize girer girmez arkadaşları ile şakalaşan Bekiroğlu, neşeli halleri objektiflere yansımıştı.

Leopar desenli bikinisi ile uzun süre denizde kalan oyuncu, daha sonra arkadaşları ile restoran kısmına geçti ve yemek yiyerek vakit geçirmişlerdi.

ASLI BEKİROĞLU HAKKINDA
Gençlik dizileriyle tanınan Aslı Bekiroğlu, 16 Kasım 1995 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyetisyenlik Bölümünden mezun olduktan sonra video paylaşım sitesi Vine üzerinden çektiği videolarla tanındı.

İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayınlanan Adı Mutluluk dizisi ile yaşayan Aslı Bekiroğlu, Yol Arkadaşım, İkimizin Yerine, Gülümse Yeter, Jet Sosyete, Her Yerde Sen gibi dizilerde yer aldı. 

Eğlenceli paylaşımlarda bulunan Aslı Bekiroğlu, Zeynep Bastık’la yaptığı “İmkansızım” düetiyle de dikkatleri üzerine çekmişti.

FİLMOGRAFİSİ
2015 Adı Mutluluk
2016 Gülümse Yeter

2016 İkimizin Yerine

2017 Yol Arkadaşım Bahar

2018 Dudullu Postası

2018 Jet Sosyete

2019 Benim Tatlı Yalanım

2020 Jet Sosyete

2021 Yetiş Zeynep

2021 Aşkım Bahardı Bahar


2022 Maske Kimsin Sen?

SİNAN SİCİMOĞLU KİMDİR?
Türkiye’de dünyaya gelen Sinan Sicimoğlu'nun babası Türk annesi ise İranlı.Sporla yakından ilgilenen oyuncunun özellikle basketbola karşı ilgisi mevcut.

Sinan Sicimoğlu,kamera karşısında ilk defa 2019 senesinde vizyona giren New York in New York sinema filmiyle geçti. Filmdeki sergilediği güçle dikkatleri üzerine çeken oyuncu 2020 senesinde Savaşçı dizisine konuk oldu.

2020 senesinde Yeni Hayat dizisinde rol alan oyuncu Sinan Sicimoğlu,2021 yılında ise Road of Dreams filmi ile tecrübe kazandı. Daha sonra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Musa karakterine can veren oyuncu aynı yıl Camtavanlar dizisinde Necmi karakteri ile yer aldı.

Rol Aldığı Projeler;

2021 - Camtavanlar (Necmi)

2021 – Eşkıya (Edho)

2020 – Yeni Hayat

2020 – Savaşçı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı