Aşkolik Melisa Aslı Pamuk takipçi listesini temizledi! Yusuf Yazıcı istedi...

Bir yılı aşkındır Fransa'nın Lille takımın oynayan futbolcu Yusuf Yazıcı ile mutlu bir beraberliği olan Melisa Aslı Pamuk bir kez daha gündem oldu!

Editör: Hande Durmaz | 29 Ocak 2024 Pazartesi 14:43 - Güncelleme: 29 Ocak 2024 Pazartesi 14:43
Kaynak: GAZETE YAZIYOR

Melisa Aslı Pamuk en son da 26 Ocak'ta vizyona giren Cem Karaca'nın Gözyaşları filminde rol almıştı.

Başrolünde İsmail Hacıoğlu'nun yer aldığı filmin galasına katılmayan Pamuk'la ilgili Hacıoğlu, 'Yani Fransa'ya 'mülteci' olarak yerleşmediyse gelmesi lazımdı' demişti.

Galaya katılmamasıyla ilgili bir açıklama yapmayan oyuncu sosyal medya hesabından fotoğraflarını yayınlamaya devam ederken oyuncunun filmdeki partneri İsmail Hacıoğlu'nu sosyal medyadan engellediği ortaya çıktı.

Pamuk'un partneriyle yaşadığı ilk sorun bu değil. Ünlü isim daha önce oynadığı projelerde de başrolde yer aldığı isimlerle yaşadığı sorunlarla gündeme gelmişti.

Çarpışma adlı dizide beraber çalışan Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk EGO dizisinde de partner olmuştu. Fox dizilerinden EGO'da geç kalma gerilimi yaşanmış ve ikilinin arası bozulmuştu.

Duymaz konuyla ilgili açıklama yaparak, "Öncelikle herkese merhaba; geçtiğimiz pazar günü sette yaşanan ve uzayan gerginlik hakkında yazıyorum. Melisa'nın genel olarak sete geç çıkıp ekibi bekletiyor olmasına anlam vermeye çalışırken bizler, işimizin yoğunluğu sebebiyle o gün ki geç gelişinin sebebini sordum. ’Ne oldu neden geç kaldın melisa?’  gelen ciddiyetsiz cevap ve pişkin tavrın ardından sinirlendim ve mesafeli davrandım. Ekibin karşısında mahçup olan Melisa yaklaşık 20 dakika sonra büyük bir sinirle yanıma geldi ve tartışma başladı" demişti.

Öte yandan Kaan Urgancıoğlu ile beraber "Sen Büyümeye Bak" filminde başrolü paylaşan Melisa Aslı Pamuk sosyal medyada yaptığı hamleyle dikkat çekmişti.

Oyuncu partneri Urgancıoğlu'nu takipten çıktı. "Sen Büyümeye Bak" filminin çekimleri öncesi konuşan Pamuk; "Kaan Urgancıoğlu ile birlikte tekrardan buluşuyoruz onun heyecanı var." demişti.

Ünlü ismin Fransa'nın Lille takımın oynayan futbolcu sevgilisi Yusuf Yazıcı ile birlikte olduktan sonra partneriyle sorun yaşamaya başlaması izleyenlerin de gözünden kaçmadı.  Pamuk'un, Yusuf Yazıcı'nın kıskançlığı sebebiyle oyuncu arkadaşlarına karşı mesafeli olduğu ve ilişkisini kestiği şeklinde yorumlandı.

 

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Yine birbirine girdiler: 'Mahkemeyi oyalıyor'

Yine birbirine girdiler: 'Mahkemeyi oyalıyor'

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'dan after parti

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'dan after parti