Amanda Holden çizim için soyundu, şikayet yağmuruna tutuldu

Magazin haberleri | 53 yaşındaki oyuncu Amanda Holden Heart FM'i sunarken , canlı yayında çizim seansına poz verebilmek için soyundu. Amanda Holden'i o halde görenler şok oldu ve şikayet için adeta sıraya girdiler.

Editör: Eraycan Erginbaş | 9 Nisan 2024 Salı 22:20 - Güncelleme: 9 Nisan 2024 Salı 22:32
Kaynak: Eraycan Erginbaş
1 / 8

Cesur bakışlarından bazılarına verilen olumsuz tepkilere rağmen 53 yaşındaki oyuncu, kendisini eleştirenleri gizlemedi; bunun yerine tamamen çıplak poz vererek durumu daha da ileri götürdü. Dün iki çocuk annesi, Heart FM'i sunarken , canlı yayında can çizimi seansı için poz verebilmek için soyundu . Amanda bir çift beyaz topuklu ayakkabı dışında tamamen çıplaktı.

2 / 8

Kahvaltı Programı ortak sunucusu Jamie Theakston şunları söyledi: "Biraz dikkat dağıtıcı olan Amanda'nın stüdyonun köşesinde çıplak olması. "Bu onun için elbette bir ilk değil ama çoğumuz için bir ilk." Çoğumuz toplum içinde, özellikle de işte, bir topun içinde kıvrılıp soyunmayı tercih etsek de, görünen o ki Amanda neredeyse her durumda formasını çıkarmaktan mutlu oluyor ve bunun nedenini anlayabiliyoruz.

3 / 8

Onun öldürücü vücudu dünyanın her yerindeki kadınların imrendiği bir şey ve 50 yaşın üzerindeki pek çok kadının daha az 'işe alınabilir' görülmesine rağmen Amanda bu vücuda hâlâ sahip olduğunu kanıtlıyor. Burada marka ve kültür uzmanı Nick Ede, Amanda'nın işe yönelik çıplak yaklaşımının nasıl sonuç verdiğini - Lipsy ve Revolution makyaj ürünleriyle anlaşmalar yaptığını - ve bunların nasıl daha büyük bir iş planının parçası olabileceğini anlatıyor.

4 / 8

Amanda ayrıca her şeyi göstermenin Radyo programına daha fazla dinleyici çekmesine yardımcı olabileceğini ve bu programın çevrimiçi hayranları arasında büyük bir başarı elde etmesine yardımcı olabileceğini kanıtladı.

5 / 8

Heart FM'in Beni Milyoner Yap yarışmasını tanıtmak için tamamen çıplak poz verdi, etrafı 50 sterlinlik banknotlarla çevriliydi ve vücudunun bazı kısımlarını kapatmak için başıboş birkaç kişi kullanıyordu.

6 / 8

Paylaşımına küstahça "Notların gerçek olup olmadığını kontrol ettim ve birisini milyoner yapmaya hazırım" diye yazdı. "Elbisemi gören var mı?" o ekledi.

7 / 8

Çoğu işletme, çalışanlarının herkesin görebileceği şekilde çıplak poz vermesinden etkilenmese de Nick, bunun Amanda için işe yaradığını söylüyor.

8 / 8

Nick, "İkonik Amerikan güzeli imajını bu kez 50 sterlinlik banknotlarla yeniden yaratıyor" diyor ve ekliyor: "Kendisiyle dalga geçmekten ve yarışma için biraz baskı oluşturmak ve herkesin Heart FM oynadığından emin olmak için nabızları yarıştırmaktan korkmuyor. "

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı