Ali Sabancı'nın son durumu! Ali Sabancı kimdir?

Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı kaza geçirdi. Yunan adalarındaki tatilleri sırasında denizde gerçekleşen kaza sonrasında Ali Sabancı'nın durumunun ağır olduğu belirtildi. Ali Sabancı'nın sağlık durumu nasıl? Durumu ağır mı? İşte Ali Sabancı hakkındaki son haberler....

Editör: Öznur Demirbey | 25 Ağustos 2023 Cuma 20:37 - Güncelleme: 25 Ağustos 2023 Cuma 20:38

Pegasus'un sahibi olan Ali Sabancı, eşiyle beraber tatil yaptığı Yunan adalarında kaza geçirdi. Ali Sabancı'nın son durumu belli oldu. Esas Holding de açıklama yayınladı. İşte Ali Sabancı'nın kaza sonrasındaki son durumu ve kendisi hakkında bilgiler haberimizde yer alıyor...

KAZA NASIL OLDU?

Yatlarıyla Yunanistan'ın Leros Adası açıklarında tatilde olan Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı, akşam yemeği için zodyak botla restorana giderken kayalıklara çarptı.

Çift, bu kazanın ardından ağır yaralandı. Yardımlarına ise yakınlarından geçen teknedekiler koştu. Sabancı çifti, adadaki hastaneye kaldırıldı.

ALİ SABANCI'NIN DURUMU

Bu arada Amerikan Hastanesi'ne sevk edilen Ali Sabancı'nın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Dalağı alınan Ali Sabancı'nın kaza sırasında yüzünden de ağır darbeler aldığı belirtildi.

ESAS HOLDİNG AÇIKLAMA YAPTI

Esas Holding'den deniz kazası geçiren Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, 24 Ağustos 2023 tarihinde tatilleri sırasında bir deniz kazası geçirmiştir. Tedavileri devam etmekte olup sağlık durumları takip edilmektedir. Gelişmelerle ilgili kamuoyuna bilgi verilecektir."

ALİ SABANCI KİMDİR?

Ali Sabancı, 5 Mayıs 1969 yılında Adana'da dünyaya geldi. Robert Koleji'nde okudu. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu.

1987 yılında Sabancı Holding'de çalışmaya başlayan Ali Sabancı, burada çeşitli görevlerde bulundu. 2003 yılında ise Sabancı Holding yönetim kurulu üyesi oldu.

2010 yılından beri Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapıyor.

TÜRKİYE'NİN EN ZENGİN 54'ÜNCÜ İNSANI

Ali Sabancı, Türkiye'nin en zengin isimleri arasında. 2017 Forbes verilerine göre 650 milyon Dolar servetiyle Türkiye'nin en zengin 54'üncü insanı olmuştur.

ALİ SABANCI'NIN YAPTIĞI İŞLER

Ali Sabancı, Morgan Stanley & Co.Inc. şirketinde finasal analizci olarak 2 yıl çalıştı. Daha sonra aile şirketi Akbank'ta işe başladı. 1997 yılında Sabancı Holding'de yeni projeler bölümünün başına geçiş yaptı.

2001 yılında ise Sabancı Holding'de Strateji ve İş Geliştirme Grup Başkanlığı görevine getirildi.

2004 yılında Sabancı Holding'den ayrılan Ali Sabancı, babası ve ablası ile beraber Esas Holding'i kurdu.

Günümüzde ise Pegasus, Desas, Esaslı Gıda, Gıdaser Gıda ve U.N. Ro.-Ro. İşletmeleri A.Ş. şirketlerinin başkanı ve grubun bazı benzer şirketlerinde yönetim kurulu üyesidir.

GALATASARAY TARAFTARI

Sıkı bir Galatasaray taraftarı olan Ali Sabancı, Galatasaray Spor Kulübü üyesidir. TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı ve aynı zamanda İSO ve TAİK üyesidir.


Etiketler:

Ali Sabancı
Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı