Ali Sabancı ve eşi Vuslat kaza yaptı! Durumları ağır..

Aileye yakın kaynaklar, tıbbi müdahalenin devam ettiğini, Vuslat Doğan Sabancı'nın hayati tehlikesinin olmadığını ve Leros'tan İstanbul'a doğru hareket ettiğini ifade ettiler.

Editör: Hande Durmaz | 25 Ağustos 2023 Cuma 13:26 - Güncelleme: 25 Ağustos 2023 Cuma 13:26

Dün, Yunanistan'ın Leros Adası'nda deniz kazası geçiren Esas Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve iş insanı Vuslat Doğan Sabancı, Türkiye'ye getirilmek üzere uçakla yola çıkarılıyor. Aileye yakın kaynaklar, Vuslat Doğan Sabancı'nın tıbbi müdahalesinin sürdüğünü, fakat hayati tehlikenin olmadığını ve Leros'tan İstanbul'a doğru hareket ettiklerini bildirdi.

Yunanistan'ın Leros Adası açıklarında tatil yaparken, Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı, yatlarıyla deniz kazası yaşadılar ve zodyak botları kayalara çarptı. Kazanın ardından yaralanan çift, yakınından geçen bir tekne tarafından fark edilerek kurtarıldı. Daha sonra ilk yardım için adadaki hastaneye götürüldüler ve sonrasında Bodrum'a taşındılar.

ALİ SABANCI'NIN DALAĞI ALINDI!

Kazadan etkilenen Ali Sabancı, Leros'ta gerçekleştirilen ameliyatla dalağının alındığını açıklandı. İlk müdahale sırasında aort damarında zedelenme tespit edilen Ali Sabancı, yoğun bakıma alındı ve entübe edildi. Vuslat Doğan Sabancı ise ciddi yaralar aldı. Ayrıca, yüz travmaları nedeniyle her iki bireye de Leros'ta ilk yardım yapıldığı bilgisine ulaşıldı.

Vuslat Doğan Sabancı'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Kaza anında Ali Sabancı'nın bot içinde sıkıştığı, Vuslat Doğan Sabancı'nın ise başını botun ön camına çarptığı ifade edildi.

Aileye yakın kaynaklar, Vuslat Doğan Sabancı'nın hayati tehlikenin olmadığını ve tıbbi müdahalenin sürdüğünü belirtip, kendisinin Leros'tan İstanbul'a doğru yola çıktığını açıkladı.

SAĞLIK DURUMU KRİTİK!

Bodrum Amerikan Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılan ve dalağı alınan Ali Sabancı'nın sağlık durumunun hala kritik seviyede olduğu ve İstanbul'a hava yoluyla nakledilmesinin planlandığı bildirildi.

Esas Holding tarafından yapılan açıklamada;

Çiftin 24 Ağustos'taki kaza sonrasında tedavi altında olduğu ve sağlık durumlarının yakından takip edildiği belirtildi.


 

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı